banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Cattie Süper Topaklanan Mısır Koçanı Kedi Tuvaleti Dolgusu 8 L
Cattie Süper Topaklanan Mısır Koçanı Kedi Tuvaleti Dolgusu 8 L

Cattie Süper Topaklanan Mısır Koçanı Kedi Tuvaleti Dolgusu 8 L

kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0/5SIFIRGarantiliwarranty499Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Cattie Süper Topaklanan Mısır Koçanı Kedi Tuvaleti Dolgusu 8 L %100 Doğal %100 doğal malzemelerden üretilmiştir. Hiçbir şekilde sentetik veya kimyasal bileşen içermez. Doğal kaynaklardan elde edilen içerikleri sayesinde evcil hayvanımızın sağlığımı etkilemez. Güçlü Topaklanma Bu ürün, güçlü topaklanma özelliğiyle dikkat çekmektedir. İçeriğinde bulunan doğal formül sayesinde kedinizin tuvaletinde oluşan idrarı güçlü topaklara dönüştürür. Bu sayede temizlik işlemleri kolaylaşır ve hijyenik bir ortam sağlanır. Toz Yapmaz Bu ürün, özel yapısı sayesinde toz birikimini engeller ve temizlik sürecini kolaylaştırır. Her zaman temiz ve ferah bir ortam sağlamak için ideal bir seçimdir. Yüksek Emicilik Bu ürün, etkili sıvı emme özelliği sayesinde sıvıları hızla emerek yüzeyin kuru kalmasını sağlar ve temizlik sürecini destekler. Koku Engelleyici Bu ürün, etkili koku engelleme özelliği sayesinde kokuların yayılmasını önler. Doğal formülü, güçlü koku emicileriyle kötü kokuları hızla absorbe eder. Doğada Çözünür Bu ürün, doğada çözünebilir çevre dostu bir seçenektir. Kullanım sonrası doğada çözünerek çevreye minimum etki bırakır. Son Olarak Bu ürünün üretilmesindeki asıl amaç sizleri memnun etmek. Bu sebeple ürünlerin arkasında, mükemmeli arayan birçok pet dostu var. Tasarım ekibi her zaman memnuniyet ilkesiyle hareket ederek dünya standartlarına uygun, kaliteli, güvenilir ve dayanıklı malzemeler seçmekte ve tecrübe ile bilgi birikimini tutkuyla birleştirerek tasarımlarım tamamlamaktadır. Üretim ekibi yılların getirdiği tecrübe ve teknolojiyi kullanarak yoğun bir el emeğiyle devamlı kalite ilkesi doğrultusunda üretimlerini tamamlıyorlar. Dostlarımızın konforu ve ihtiyaçları doğrultusunda ürünler sürekli geliştirilmeye ve bununla birlikte çevreye olan duyarlılık da sürdürülmeye devam edecektir. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 3880909
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi03 Haziran
SKUTASMA.467-932901
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar