Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Cosmed Atopia 4C Cica Krem 40 ml

Cosmed Atopia 4C Cica Krem 40 ml

kurumsalDOKTORPHARMA5.0/5SIFIRGarantiliwarranty399Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Son kullanım tarihi: 2027-04-01 Cosmed Atopia 4C Cica Krem 40ml Kuru veya tahriş olmuş ciltlerin rahatsızlık hissinin giderilmesine yardımcı onarıcı bakım kremi. KULLANIM ŞEKLİ Temizlenmiş yüz ve vücut bölgenize ihtiyaç duyulan miktarda ürünü göz çevresi haricinde dairesel hareketlerle uygulayın. Durulanmaz. Bebek ve çocukların kullanımına uygundur. Faydalar Centella Aseitica’dan elde edilen 4 etken madde; Madecassoside, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid ile tetiklenen kolajen sentezi sayesinde hasarlı doku hızla iyileşir, antiinflamatuar etkisi ile hem hasar sonrası melazma gelişimini engeller hemde tahrişli bölgede ki yangı hissini azaltır. Zinc Oxide, cilt yüzeyinde bariyer oluşturması ve antiseptik özelliği ile tahriş, yara bölgelerinde bakteriyel enfeksiyon gelişmesini engeller. Shea Butter cilt yüzeyinde nem kaybını engelleyen bir bariyer oluşturarak kuruluk kaynaklı tahrişin azalmasına yardımcı olurken Saccharide İsomerate hyalüronik asit üretimini tetikleyerek cildin nem dengesini sağlar. Physalis Angulata Extract (Altın Çilek) ve Glycyrrhetinic Acid kortikosteroid benzeri yapıya sahip fitosteroidlerce zengin olmasıyla inflamatuar yanıtı azaltarak cildi sakinleştirir, aynı zamanda doku iyileşmesini hızlandırır, Bisabolol anti-inflamatuar etkisinin yansıra hasar sonrası melazma gelişimini engeller Uyarı: Harici kullanım içindir. Ürünün kullanılması ile meydana gelebilecek istenmeyen bir etki ile karşılaşılması durumunda doktorunuza danışın. Göz ile temasından kaçının. Göze teması durumunda bol su ile yıkayın. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

İlan No 3507336
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi09 Mayıs,
Güncel ilan - Bugün 03:21
SKUDPCOS600434
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Konya
Satıcı Bilgileri
kurumsalDOKTORPHARMA5.0 /5
DOKTOR PHARMA İLAÇ ITRIYAT KOZMETİK MEDİKAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar