banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Crkt 1520 Pasific Tactical Outdoor Bıçak 24 cm - Bacak& Kol Kılıflı, Kauçuk Kaymaz Sap

Crkt 1520 Pasific Tactical Outdoor Bıçak 24 cm - Bacak& Kol Kılıflı, Kauçuk Kaymaz Sap

kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0/5SIFIRGarantiliwarranty1.013Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR CRKT 1520 Pasific Tactical Outdoor Bıçak, hem dayanıklılığı hem de işlevselliği bir araya getiren, outdoor aktiviteler için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Özellikle kampçılar, doğa yürüyüşçüleri ve hayatta kalma meraklıları tarafından tercih edilen bu bıçak, zorlu koşullarda bile güvenilir bir performans sunar. Ürünün Önemli Özellikleri: 24 cm Bıçak Uzunluğu: Geniş bir kullanım alanı sunan uzun ve keskin bir bıçağa sahiptir. Kauçuk Kaymaz Sap: Her türlü hava koşulunda güvenli bir tutuş sağlayan, kaymaz özellikte kauçuk bir sapa sahiptir. Bacak ve Kol Kılıfı: Bıçağı farklı şekillerde taşımanıza olanak tanıyan, hem bacak hem de kol için uygun kılıflarla birlikte gelir. Dayanıklı Malzemeler: Paslanmaz çelik bıçak ve sağlam kauçuk sap, çakının uzun ömürlü olmasını sağlar. Ergonomik Tasarım: Elde rahat oturan ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ürünün Avantajları: Dayanıklılık: Zorlu koşullara dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. İşlevsellik: Geniş bir kullanım alanına sahiptir. Güvenli Tutuş: Kauçuk sap sayesinde kaymaz ve güvenli bir tutuş sağlar. Çok Yönlü Kullanım: Kamp, doğa yürüyüşü, avcılık gibi birçok outdoor aktivitede kullanılabilir. Pratik Taşıma: Kılıfları sayesinde kolayca taşınabilir. Kullanım Alanları: Kamp ve Doğa Yürüyüşleri: Odun kesme, ip kesme, yemek hazırlama gibi birçok iş için kullanılabilir. Avcılık: Av sonrası temizleme işlerinde kullanılabilir. Hayatta Kalma: Acil durumlarda kullanılabilecek çok yönlü bir araçtır. Dikkat Edilmesi Gerekenler: Çocukların Ulaşamayacağı Yerlerde Saklayın: Çocukların ulaşamayacağı güvenli bir yerde saklayın. Kullanım Sırasında Dikkatli Olun: Bıçağı kullanırken dikkatli olun ve güvenlik önlemlerini alınız. Düzenli Bakım: Bıçağı düzenli olarak temizleyin ve yağlayın. Kılıfı Kontrol Edin: Kılıfın bıçağı güvenli bir şekilde tuttuğundan emin olun. CRKT 1520 Pasific Tactical Outdoor Bıçak, hem şıklığı hem de dayanıklılığı bir araya getiren, özel bir üründür. Zorlu koşullarda bile size güvenilir bir arkadaşlık edecek, çok yönlü bir araçtır. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 4402750
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi05 Eylül
SKUSKY70740048-960778
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar