banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Crkt Civet 2805 WY Tırtıklı Kamp Bıçak 18 cm - Plastik Sap, Kılıflı, İpli

Crkt Civet 2805 WY Tırtıklı Kamp Bıçak 18 cm - Plastik Sap, Kılıflı, İpli

kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0/5SIFIRGarantiliwarranty662Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Crkt Civet 2805 WY, hem dayanıklılığı hem de kullanışlılığıyla dikkat çeken, tırtıklı bir kamp bıçağıdır. Özellikle outdoor aktiviteler için tasarlanmıştır. Ürünün Öne Çıkan Özellikleri: Tırtıklı Bıçak: Hem kesme hem de kesme-yırtma işlerinde etkili olan tırtıklı bir bıçak yapısına sahiptir. Dayanıklı Malzeme: Paslanmaz çelikten üretilen bıçak, uzun ömürlü kullanım sağlar. Plastik sap ise rahat tutuş imkanı sunar. Kılıf ve İp: Bıçağı güvenli bir şekilde taşımak için kılıf ve ip dahildir. Kompakt Tasarım: Boyut olarak kompakt olması, taşımayı kolaylaştırır. Teknik Özellikler: Bıçak Malzemesi: Paslanmaz Çelik Sap Malzemesi: Plastik Bıçak Uzunluğu: 18 cm Kılıf Malzemesi: Ek Özellikler: Tırtıklı bıçak, ipli sap Kimler İçin Uygun? Kampçılar: Odun kesme, ip kesme, yemek hazırlama gibi işlerde kullanılabilir. Trekking Severler: Doğa yürüyüşlerinde yanlarında taşımak isteyenler için uygundur. Hayatta Kalma Meraklıları: Acil durumlarda hayatta kalmanızı sağlayacak temel araçlardan biridir. Av Asistanları: Av sırasında küçük işler için kullanılabilir. Neden Crkt Civet 2805 WY? Tırtıklı Bıçak: Farklı işler için çok yönlü kullanım sağlar. Dayanıklılık: Zorlu koşullara dayanıklıdır. Kompakt Tasarım: Taşıması kolaydır. Uygun Fiyat: Kaliteli bir bıçak olmasına rağmen uygun fiyatlıdır. Kullanım Alanları: Kamp: Odun kesme, ip kesme, yemek hazırlama Trekking: Acil durumlar için Hayatta Kalma: Barınak yapma, avlanma Günlük Kullanım: Bahçecilik, hobi işleri Özetle: Crkt Civet 2805 WY, hem dayanıklılığı hem de çok yönlü kullanımıyla öne çıkan bir kamp bıçağıdır. Tırtıklı bıçağı sayesinde farklı işler için kullanılabilir. Kompakt tasarımı sayesinde de kolayca taşınabilir. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 4402867
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi05 Eylül
SKUSKY70740047-960777
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar