banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Curaprox CS 1006 Single Diş Fırçası

Curaprox  CS 1006 Single Diş Fırçası
Curaprox  CS 1006 Single Diş Fırçası

Curaprox Cs 1006 Single Diş Fırçası

kurumsalKozmevit5.0/5SIFIRwarranty320Ücretsiz kargoKolay İadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

Curaprox Cs 1006 Single Diş Fırçası Renk asortidir. Pembe-Yeşil-Mavi renklerden birisi gönderilecektir. Dişeti hattı boyunca mükemmel işlev. Çok küçük ama yine de mükemmel diş fırçası. CS «single» dişeti hattını ve azıdişlerinin arkasındaki, ulaşılması güç yüzeyleri nazik ve etkili bir şekilde temizler. CS «single» her gün, CURAPROX CPS ile birlikte kullanıldığında, eksiksiz ve kusursuz bir ağız hijyeni sağlar. Diş kiri ve periyodontal hastalıkların artık hiç şansı yok. Kendiniz deneyin: diliniz farkı anında anlayacaktır. Fırçaladıktan sonra dişlerinizi pürüzsüz ve temiz hissedeceksiniz. CS 1006 «single» 6 mm uzunluğunda, özellikle implant, braket ve ataşmanların temizliği içindir. Çarpışık dişler ve 20'lik diş için uygun bir tek demet fırçadır.

4493525
18 Eylül,
Güncel ilan - Bugün 09:51
SKU271300
1-2 gün içinde
Ankara
kurumsalKozmevit5.0 /5
Kozmevit Kozmetik Medikal Gıda Tekstil E-Ticaret İth. İhr. A.Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Curaprox CS 1006 Single Diş Fırçası

help
Kullanıcı TürüYetişkin

Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar