Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Dainese Şık Moto Ayakkabı D-Wp 41

Dainese Şık Moto Ayakkabı D-Wp 41

userYusuf Y. D.

"Dainese Moto Ayakkabı-Çizme-Bot"

YENİ6.750Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

Dainese’nin D-WP membranına sahip yeni Metropolis Ayakkabı’nın su geçirmez Modeli, benzersiz bir görünümden vazgeçmeden, motosiklet üzerindeki değişken durumlarla yüzleşmenin kilit özelliği olan temel hava koşullarına karşı koruma sağlıyor. Bu sertifikalı ayakkabılar, ayak bileğinin yan kemiği bölgesindeki sert uçlar sayesinde doğru korumayı sağlar. Yeni dış taban ve yan taraftaki akıllı fermuarlar, motosiklet üzerinde ve dışında konfor ve çabukluk anlamına geliyor. ERGONOMİ Fermuar ile kapanış Deri vites değiştirme koruması GENEL ÖZELLİKLER Yansıtıcı ekler Farklılaştırılmış tasarıma sahip kauçuk taban ANA MALZEMELER Tuval kumaş ekler Sığır derisi süet üst PERFORMANS Ayak bileklerinde sert uçlar CE - Cat sertifikalı ayakkabılar. II - EN 13634 Standardı ISI DENGESİ Örgü astar Su geçirmez D-WP iç

Kullanılmamış
3040218
08 Nisan
1-2 gün içinde
Ankara
userYusuf Y. D.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar