banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Decohandy Klozet Etiketi Kedi vs Kelebek

Decohandy Klozet Etiketi Kedi vs Kelebek

userYAHYA K.5.0/5YENİGarantiliwarranty105Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

YAYINDAKİ DİĞER İLANLARIM BİRLEŞTİRİLİP TOPLU SİPARİŞ AÇILIR !! İLAN SORU& CEVAPLARI KISMINDAN YAZABİLİRSİNİZ.. Decohandy Klozet Etiketi Kedi vs Kelebek Ürün Açıklaması Decohandy Klozet Etiketi Kedi vs Kelebek, tuvaletinizi eğlenceli ve dikkat çekici hale getirmek için tasarlanmış bir üründür. Ürün, klozet kapağının içinden dışarı fırlar gibi görünen 3 boyutlu bir kedi figürüne sahiptir. Bu gerçekçi ve eğlenceli tasarım, tuvaletinizi sıradanlıktan çıkararak hem size hem de misafirlerinize keyifli anlar yaşatır. Ürünün Özellikleri: 3 Boyutlu Tasarım: Klozet kapağının içinden dışarı fırlar gibi görünen kedi figürü ile gerçekçi bir görünüm sunar. Yüksek Kaliteli Malzeme: Dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım için yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Kolay Uygulama: Yapışkanı sayesinde kolayca uygulanabilir ve çıkarılabilir. Eğlenceli ve Renkli Tasarım: Tuvaletinizi canlandıran ve sıradanlıktan uzaklaştıran bir tasarıma sahiptir. Temizliği Kolay: Nemli bir bezle kolayca temizlenebilir. Neden Decohandy Klozet Etiketi Kedi vs Kelebek? Eğlenceli Bir Dokunuş: Tuvaletinizi eğlenceli ve keyifli bir hale getirir. Farklı Bir Dekorasyon: Tuvaletinizde farklı ve dikkat çekici bir dekorasyon oluşturur. Hediyelik Ürün: Kendiniz veya sevdikleriniz için eğlenceli bir hediye alternatifi olabilir. Kolay Uygulanabilir: Herhangi bir özel beceri gerektirmeden kolayca uygulanabilir. Nerelerde Kullanılabilir? Evlerde Ofislerde Restoranlarda Otellerde Kamp alanlarında Z20705

Etiketi Üzerinde
Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4193029
GarantiVar
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi13 Ağustos
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
userYAHYA K.5.0 /5
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar