banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Delonghi HMP 1500 1500 W Mika Termik Panel Radyatör

Delonghi  HMP 1500 1500 W Mika Termik Panel Radyatör
Delonghi  HMP 1500 1500 W Mika Termik Panel Radyatör
Delonghi  HMP 1500 1500 W Mika Termik Panel Radyatör
Delonghi  HMP 1500 1500 W Mika Termik Panel Radyatör
Delonghi  HMP 1500 1500 W Mika Termik Panel Radyatör

Delonghi HMP1500 1500 W Mika Teknolojili Panel Radyatör - Siyah

kurumsalHangarSIFIRGarantiliwarranty33.890Ücretsiz kargoKredi Kartı9 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Delonghi HMP1500 1500 W Mika Teknolojili Panel Radyatör - Siyah HMP1500 Delonghi 1500 W Mika Teknolojili Panel Radyatör - Siyah Delonghi Panel Radyatör; evinizin sadece bir odasını ısıtmak istediğinizde, merkezi sistemle ısınan bir evde ısıtma sistemi kapalıyken ya da uzun bir çalışma gününün ardından ısıtma sistemi kapalı olan evinize döndüğünüzde, çabuk ve verimli ısıtma özelliği sayesinde etkili ve güvenli bir şekilde ısınmanızı sağlıyor. Aynı şekilde, işyerinizde de tasarruflu ve konforlu, az yer kaplayan bir ısınma çözümü sunuyor. Panel Radyatörle Sıcacık Yaşamlar Delonghi panel radyatör, kullanılan enerjinin %100'ünü ısıya çevirerek ısınmada verim sağlıyor. Ambalajı dâhilinde bulunan ayakları ya da duvara montaj kiti kullanılarak portatif veya sabit kullanım imkânı veriyor. Şeritli tasarımı, termal kesinti sistemine ihtiyaç duymadan, kesintisiz ve verimli ısınmayı sağlıyor. Isıtma süresince güvenlik sınırını aşmadan tam kapasiteli ve tasarruflu enerji kullanımıyla çalışıyor. Ayarlanabilir oda termostatı ile ortam ısısını istediğiniz değerde tutabilmenizi mümkün hale getiriyor. Teknik Özellikleri - Güç (W): Min. 500 W, max. 1500 W - Devrilme sensörü: Var - Donma önleyici sistem: Var - Isıtma kapasitesi: 60 m3 Güvenli Kullanım Ürün ambalajı içeriğinde yer alan çıkarılabilir ayakları kullanarak ve ürünü dilediğiniz yere taşıyarak portatif kullanım imkânı veriyor. Ürün, rahat taşımayı sağlayacak hafiflikte olduğu için arzu edilen yerde kullanım imkânı sunuyor. Eğer tek bir odada kullanmak ve alandan daha fazla tasarruf etmek istiyorsanız, yine ambalaj içerisinde bulunan ve fiyata dâhil olan duvara montaj kitiyle ürün duvara sabitlenebiliyor. Güvenli kullanım için tasarımında devrilme sensörü bulunan Delonghi panel radyatörü düz ve sert zeminlerde kullanmanız tavsiye ediliyor. Bu şekilde kullanımla ürünün devrilmesini önleyebilir; sensörün gereksiz olarak devreye girmesini ve enerjiyi kesmesini önleyebiliyorsunuz. Ayrıca, ürünü kullandığınız yerdeki ısı kayıplarını önleyerek üründen daha iyi performans almayı sağlayabiliyorsunuz. Dünyaca Ünlü Delonghi Markası 1970'li yıllarda İtalya'da kurulan Delonghi markası, daha çok ev kullanımına yönelik ürünler tasarlayan, yenilikçi ve kaliteyi ön plana alan bir marka olarak, dünya markaları arasında yerini almış bulunuyor. Bir aile şirketi olan Delonghi, ev yaşamına konfor katacak ev elektroniği ürünlerini şık tasarım, kalite ve pratiklik esaslarıyla birleştirerek tüketicilere sunuyor.

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4284519
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi21 Ağustos
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Yozgat
Satıcı Bilgileri
kurumsalHangar
Dalkılıç Mobilya Dayanıklı Tüketim Malları İnş. Gıda Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Delonghi HMP 1500 1500 W Mika Termik Panel Radyatör Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
TermostatlıEvet
Devrilme EmniyetiEvet
Yakıt TürüElektrik
TürüYağlı Radyatör
Güç1500 W

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar