banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Dermavia Hyaluronic Acid + Propolis Serum 30 ml

Dermavia Hyaluronic Acid + Propolis Serum 30 ml

kurumsalDOKTORPHARMA5.0/5SIFIRGarantiliwarranty479Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Son kullanım tarihi: 2026-06-01 Dermavia Hyaluronic Acid + Propolis Serum 30 ml Yoğun Nemlendirici Canlandırıcı Serum Intense Moisturizing Revitalizing Serum NEDEN HİYALÜRONİK ASİT +PROPOLİS SERUMU HİYALURONİK ASİT Yapısal olarak kendinin yaklaşık bin katı kadar su tutma özelliğine sahip olmasıyla bilinir. Bu özelliği sayesinde kas ve kemiklerin sağlıklı bir şekilde hareket etmesinde önemli bir yere sahiptir. Aynı zamanda vücudumuzun en büyük organı olan cildin yapısındaki hyaluronik asidin azalması cilt kuruluğuna ve kırışıklıklara sebep olabilir. VITAMIN B5 B5 vitamini; steroid hormonlarının, D vitaminin ve bazı sinir iletilerinin normal sentezinde ve metabolizmasında görev alır. Vücudun normal enerji metabolizmasında görev alarak yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına yardımcı olur. PROPOLIS ÖZÜ Propoliste yer alan etanol ekstraktı (faydalı bileşenlerin ayrıştırılarak tüketime hazır hale getirilmesi işlemi) bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur. KULLANIM BİLGİSİ: Temiz cilde günde iki defa dairesel hareketlerle uygulayınız. Tüm cilt tipleri için uygundur.

İlan No 3164588
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi27 Nisan,
Güncel ilan - Önceki Gün 02:21
SKUDPHES326547
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Konya
Satıcı Bilgileri
kurumsalDOKTORPHARMA5.0 /5
DOKTOR PHARMA İLAÇ ITRIYAT KOZMETİK MEDİKAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar