Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Dermoskin BabyCare Bebek Yağı 100 ml

Dermoskin BabyCare Bebek Yağı 100 ml

kurumsalDERMOAİLEM5.0/5

"Dermoskin BabyCare Bebek Yağı 100 ml"

SIFIR140Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Dermoskin BabyCare Bebek Yağı 100 ml E Vitamini ve Avokado Yağı İçeren Bebek Yağı Ürün Faydaları: Bebeğin hassas cildi için nemlendirici, yumuşatcı bakım yapar. Banyodan sonra yumuşak ve kolay bir masaj için uygun olup yağlı his birakmayan yapıdadır. Bebeğin cildinde koruyucu film tabakası oluşturur. Avocado Oil: Bebek ürünlerinde cildi güçlendiren yatıştırıcı ve E Vitamini açısından zengin olan bitkisel bir yağdır. Calendula Oil: Cildi yatıştırıcı bakım yapar. Vitamini E: Güçlü bir antioksidandır. Vitamin F: Omega 3 ve Omega 6 açısından zengindir. Kullanım Şekli: Dermoskin BabyCare Bebek Yağını, uygulamadan önce temizlenmiş elinize üründen yeteri miktarda alınız. Bebeğinizin veya çocuğunuzun vücuduna özelikle banyo sonrasında kurulanmış ama nemli cilde masaj yaparak uygulayınız. Ürün İçeriği: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Canola Oil, Tocopheryl Acetate, Calendula Oil, Persea, Gratissima (Avocado) 0il, Linoleic Acid, Oleic Acid, Linolenic Acid, Tocopherol, Parfume.

İlan No 4130146
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi31 Temmuz,
Güncel ilan - Bugün 02:21
SKUDERM10054
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM5.0 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar