banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Dinamis Multi Collagen with Vit-C Powder Ananas 315 gr

Dinamis  Multi Collagen with Vit-C Powder Ananas 315 gr

Dinamis Multi Collagen with Vit-C Powder 315gr

kurumsalDERMOAİLEM4.7/5

"Dinamis Multi Collagen with Vit-C Powder 315gr"

SIFIR550Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.
İlan Bilgileri

Dinamis Multi Collagen with Vit-C Powder 315gr Ananas aromalı Tip 1 , Tip 2 ve Tip 3 kolajen içerikli takviye edici gıdadır. Tavsiye edilen günlük alım dozu: Günde 1 (bir) kere 1 (bir) ölçek toz karışımın su ile karıştırılarak içilmesi veya diğer gıdalarla birlikte tüketilmesi önerilir. Tavsiye edilen günlük dozu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. Kullanıcı grubu: 11 yaş ve üzeri yetişkinlerin kullanımına uygundur. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın. Tavsiye edilen günlük dozu aşmayınız. Muhafaza koşulları: Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Ambalajı içerisinde, kuru ve serin yerde muhafaza ediniz. İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. GENEL BİLGİLER Besin ögeleri; Hidrolize Kollajen (Tip I ve Tip III Kollajen) 10.000 mg * ENERJİ ve BESİN ÖĞELERİ Enerji kJ/kcal 1499 / 357 158 / 38

İlan No 4403120
Garanti
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi05 Eylül,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKUDIN10025
KargoÜcretsiz kargo
1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM4.7 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Soru & Cevap

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Dinamis Multi Collagen with Vit-C Powder Ananas 315 gr Katalog Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
AromaAnanas
MultiEvet
FormToz

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar