banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Doggie Konfor Dokuma Boyun Tasması Siyah 2.0*30-35 cm (DSBT-2010 S)
Doggie Konfor Dokuma Boyun Tasması Siyah 2.0*30-35 cm (DSBT-2010 S)
Doggie Konfor Dokuma Boyun Tasması Siyah 2.0*30-35 cm (DSBT-2010 S)

Doggie Konfor Dokuma Boyun Tasması Siyah 2.0*30-35 cm (DSBT-2010 S)

kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0/5SIFIRGarantiliwarranty263Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR KONFOR NYLON SERİSİ: Konfor Nylon Serisi ürünler, köpek tasması yapımı ve evcil hayvanlarımızın konforu için özel olarak tasarlanmıştır. Nylon dokuma altına, yumuşak dolgu malzemesi yastıklanmış ve dikilerek birleştirilmiştir. NYLON DOKUMA: Firma olarak seçtiğimiz nylon dokumalar, dokuma boyun tasması için yüksek kaliteli polyamit elyaf kullanılarak üretilmiştir. Bu polyamit liflerden dokunan kumaşlar, kötü hava koşullarına ve yırtılmaya karşı oldukça dayanıklıdırlar. Bu tür ipliklerden çoğunlukla paraşüt ipi, emniyet kemeri gibi kalite gerektiren hassas malzemeler yapılmaktadır. KAUÇUK DOLGU PED: Kauçuk dolgu ped, su geçirmez yapısı ile yüksek ısı farklarına ve aşınmaya karşı dayanımlı özel bir materyaldir. Üzeri nylon kumaş kaplıdır. Dostlarımızın boynuna mükemmel uyum sağlayan dokusu ile kauçuk dolgu pedlerimiz, hem dostlarımız için hem de pet sahipleri için ekstra konfor sunan harika bir yumuşak dolgu malzemesidir. METAL AKSESUARLAR: Metal tokalarımız, metal halkalarımız ve metal köprülerimiz kendi özel tasarımlarımızdır. PİRİNÇ KUŞGÖZÜ ve UÇLUK: Ürünlerde kullandığımız kuşgözü delikler, paslanmaz ve sağlam pirinç malzemeden üretilmiştir. Bu yapıları sayesinde hem uzun ömürlü bir kullanım sunmakta hem de toka dillerinin kumaşa zarar vermesini engellemektedirler. KULLANIM TAVSİYELERİ VE UYARILAR: Dokuma boyun tasması olan ürünlerimizin çamurlu ve aşırı kirli ortamlarda kullanıldıktan sonra muhakkak nemli bir bezle silinip temizlenmesi ve buna ek olarak belli periyotlarda temizliğinin yapılması ürünün kullanım ömrünü uzatacaktır. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 3881034
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi03 Haziran
SKUTASMA.325-907005
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar