banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Dolomite 54 Low Evo Erkek Ayakkabı-KIRMIZI 42

Dolomite  54 Low Evo Erkek Ayakkabı-KIRMIZI 42
Dolomite  54 Low Evo Erkek Ayakkabı-KIRMIZI 42
Dolomite  54 Low Evo Erkek Ayakkabı-KIRMIZI 42
Dolomite  54 Low Evo Erkek Ayakkabı-KIRMIZI 42

Dolomite 54 Low Evo Erkek Ayakkabı-GRİ 43

kurumsalBushlove Outdoor5.0/5SIFIRGarantiliwarranty6.751Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
Aynı Ürünün Diğer İlanları (59)
Aynı marka, aynı model için daha fazla seçenek
kurumsalBushlove Outdoor5.0/5 SIFIRwarranty6.751
kurumsalBushlove Outdoor5.0/5 SIFIRwarranty6.751
kurumsalBushlove Outdoor5.0/5 SIFIRwarranty6.751
kurumsalBushlove Outdoor5.0/5 SIFIRwarranty6.751
kurumsalBushlove Outdoor5.0/5 SIFIRwarranty6.751
kurumsalBushlove Outdoor5.0/5 SIFIRwarranty6.751
kurumsalBushlove Outdoor5.0/5 SIFIRwarranty6.751
kurumsalBushlove Outdoor5.0/5 SIFIRwarranty6.751
İlan Bilgileri

Dolomite 54 Low Evo Erkek Ayakkabı Dolomite Cinquantaquattro, sürdürülebilirliği kucaklayarak tarihinde yeni bir bölüm yazıyor. En son evrimi olan 54 Low EVO, LWG sertifikalı sürdürülebilir süet deri sayaya sahiptir ve astarı %100 geri dönüştürülmüş sertifikalı ağdan yapılmıştır. Tıpkı bağcıklar gibi rahat ayak tabanı da geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmıştır. Eco-Step bileşimindeki Dolomite Vibram® dış taban, geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmıştır ve her yüzeyde optimum tutuş ve dayanıklılığı garanti eder. Dolomite 54 Low Evo Teknik Özellikler Re-Source: Sertifikalı sürdürülebilirlik LWG Sertifikalı deri saya Günlük, seyahat, yürüyüş için en iyisi Tam sırçalı deri ve geri dönüştürülmüş file astar Geri dönüştürülmüş EVA'dan orta taban Ecostep bileşiminde Vibram® Dış taban Dolomite 54 Low Evo Teknik Detaylar Ergonomik Tasarım Yuvarlak Burun Anatomik Sistem Üst: Süet Sürdürülebilir Sertifikalı - Vulkanize Kauçuk Astar: Sırçalı Deri Sürdürülebilir Sertifikalı - Geri Dönüştürülmüş File Orta Taban: Mikro gözenekli Etilen vinil asetat (EVA) Kalıplı Geri Dönüştürülmüş Dış Taban: Vibram®'dan Dolomit Brenta - Ecostep Kauçuk Bileşik Ayak Tabanı: Geri Dönüştürülmüş Poliüretan - Hindistan cevizi lifleri - Geri Dönüştürülmüş Astar Ağırlık: ( Tek 465G ) Dolomite 54 Low Evo Teknolojiler LWG SUSTAINABLE LEATHER: Deri Çalışma Grubu (LWG), deri işleme sektöründeki paydaşlardan oluşan uluslararası bir organizasyondur. USDA CERTIFIED BIOBASED PRODUCTS: USDA, iklim değişikliğini kontrol etmeye yardımcı olan, tamamen veya önemli ölçüde biyo-bazlı bileşenlerden oluşan yenilenebilir kaynaklardan türetilen ürünleri tanımlar ve onaylar. RECYCLED MIDSOLE: Orta taban, minimum %20 oranında geri dönüştürülmüş bileşikten yapılmıştır. VİBRAM: Vibram® tabanlar, hiper fonksiyonel tasarım ve özel kauçuk bileşiklerin birleşimi sayesinde konfor ve kalıcı kalite açısından en iyi performansı sağlar. DAS Light: Dolomite Anatomik Sistem Light, rahat bir uyum sağlayan, yorgunluğu azaltarak yürümeyi kolaylaştıran, daha fazla stabilite ve denge sağlayarak duruşu iyileştiren, anatomik bir tabandan oluşan Dolomit'e özel bir sistemdir. RE SOURCE BY DOLOMITE: Re-source by Dolomite, kurumsal sorumluluğu geliştirmek ve teşvik etmek için kurulmuştur. RECYCLED LACE: Bağcıklar %100 geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmıştır. RECYCLED FOOTBED: PET şişeler dahil olmak üzere geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmıştır.

İlan No 4319732
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi27 Ağustos,
Güncel ilan - Dün 13:22
SKU1705284
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor5.0 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Dolomite 54 Low Evo Erkek Ayakkabı-KIRMIZI 42 Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
CinsiyetErkek
RenkKırmızı

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar