banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Dolomite 60 Dhaulagiri Gtx Bot-KAHVERENGİ 46

Dolomite 60 Dhaulagiri Gtx Bot-KAHVERENGİ 46

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty10.800Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Dolomite 60 Dhaulagiri Gtx Bot KULLANIM ALANLARI: Life Style Heritage Çok Fonksiyonlu, Seyahat ve Günlük Kullanım YAKLAŞIK AĞIRLIK (YARIM ÇİFT): 565g KOMPOZİSYON: ÜST: Nubuk Su İtici ASTAR: Deri ve GORE-TEX İÇ TABAN : Eva DIŞ TABAN: Şok Emici Dolomit Vibram® Ice Trek 2 bileşimi mikro gözenekli ÖZELLİKLER:  Lifestyle Icon bot, dağlardan ilham alan,İtalyan tasarımı Daha iyi ayak bileği desteği için özel tabaklanmış Crazy Horse deri ve Soft Nubuk ile üretilmiştir Vintage detay ve Retro metal kanca kapama Sırçalı deri ve Gore-tex Sierra 4LY yaka astarı rahatlık ve sıcak bir his sağlar. Buzlu yüzeylerde ve soğukta üstün kavrama için Ice Trek 2 bileşikli Dolomit Vibram® taban Duo yoğunluklu iki renkli Şok emici mikro gözenekli Kış şartlarına dayanıklı

İlan No 4043939
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Dün 09:52
SKU1306337
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar