banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Dolomite Carezza 296268 Kadın Spor Ayakkabı

Dolomite  Carezza 296268 Kadın Spor Ayakkabı

Dolomite Carezza Kadın Ayakkabı-BORDO

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty7.290Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
Aynı Ürünün Diğer İlanları (15)
Aynı marka, aynı model için daha fazla seçenek
kurumsalBushlove OutdoorSIFIRwarranty7.290
kurumsalBushlove OutdoorSIFIRwarranty7.290
kurumsalBushlove OutdoorSIFIRwarranty7.290
kurumsalBushlove OutdoorSIFIRwarranty7.290
kurumsalBushlove OutdoorSIFIRwarranty7.290
kurumsalBushlove OutdoorSIFIRwarranty7.290
kurumsalBushlove OutdoorSIFIRwarranty7.290
kurumsalBushlove OutdoorSIFIRwarranty7.290
İlan Bilgileri

Dolomite Carezza Erkek Ayakkabı Dolomite Carezza hafif bir ayakkabıdır, günlük kullanım ve açık hava yürüyüşleri için de rahattır. Tabanı, ayak ergonomisi düşünülerek özenle tasarlanmıştır ve toplam ağırlığı etkilemeden her yürüme aşamasında rahat bir yastıklama sağlayacak şekilde yapılandırılmıştır. Dolomite Carezza Teknik Özellikler Re-Source: Sertifikalı sürdürülebilirlik Günlük, seyahat, yürüyüş için en iyisi Rahat, ayak yapınızı saran bir uyum sağlar %40 geri dönüştürülmüş örgüden yapılmıştır Geri dönüştürülmüş fileden nefes alabilir astar %30 Geri dönüştürülmüş EVA'dan yapılmış orta taban Darbe emici, ergonomik taban Dolomite Carezza Teknik Detaylar Üst: Geri Dönüştürülmüş Örgü - Termoplastik Poliüretan (TPU) - Vulkanize Kauçuk Astar: Geri Dönüştürülmüş File İç Taban: Dokumasız Orta Taban: Etilen vinil asetat (EVA) Geri Dönüştürülmüş- Kalıplı Dış Taban: Dolomite Taban - Dolomite Kauçuk Geri Dönüştürülmüş Bileşik - Geri dönüştürülmüş kauçuk materyal Ağırlık: ( Tek 260G ) Dolomite Carezza Teknolojiler DAS: Dolomite Anatomik Sistem - Dolomite koleksiyonundaki modellerin çoğunu üretmek için kullanılan yapı sistemidir. Amacı, ayakkabının iç şeklinin ayağın anatomisine mümkün olduğunca yakın olmasını sağlamak ve ayağın doğal biyomekaniğine uyum sağlamaktır. Ayak vuruşunun etkisini minimumda tutarak ve doğal hareketleri kolaylaştırarak olağanüstü düzeyde konfor ve güvenlik elde edilebilir. DAS ayakkabıları, performans, rahatlık, hafiflik, güvenilirlik ve sağlamlığı dikkatle dengeleyerek farklı spor aktivitelerinin taleplerini karşılamak üzere tasarlanmıştır. DAS Sistem şunları içerir: ANATOMİK DAS: DAS kalıplarının yüzeyleri ve hacimleri, ortalama insan ayağının anatomisini yeniden oluşturarak hassas bir uyum ve üstün rahatlık sağlar. ANATOMİK AYAK: Çıkarılabilir taban, doğru desteği sağlar, vücut ağırlığını eşit olarak dağıtarak ve ayağı doğru pozisyonda tutarak dengeyi artırır. KALIPLANMIŞ ORTA TABAN: Orta tabanlar, bir öncekinin anatomisini aslına uygun şekilde yeniden oluşturmak için kalıplanmıştır. Bu şekilde, ayak ile zemin arasında sağlam bir temas sağlanarak düzgün yuvarlanma ve dengeli, güvenli destek sağlanır.

İlan No 4038902
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Bugün 09:52
SKU1309583
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Dolomite Carezza 296268 Kadın Spor Ayakkabı Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Kapama TürüBağcıklı
Taban MalzemesiEVA
CinsiyetKadın
Kullanıcı TürüYetişkin
Saya MalzemesiTekstil
Kelime ile Filtrelerahat
TürüYürüyüş
Daha fazla özellik göster

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar