banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Dophin Pilli Süpürge

Dophin Pilli Süpürge

kurumsalEvcil SepetimSIFIRwarranty804Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

Dophin Pilli Akvaryum Dip Süpürgesi Dophin Pilli Akvaryum Dip Süpürgesi, akvaryum dibindeki kum ve çakılları içine çekerek sirkülasyon sağlayan ve bu sayede çakıllardaki tortulanmayı en iyi şekilde temizleyen pilli süpürgedir. Ürün Özellikleri; * 2 adet standart pil ile çalışmaktadır. * Temizlediği suyu tekrar filtreleyerek akvaryum içerisine akıtmaktadır. * 52 cm derinliğe kadar kullanılabilir. Hareketli eklenti borusu sayesinde tercihen daha kısa şekilde de kullanılabilir. * Üst bölümünde bulunan askı sayesinde akvaryum camına tutturulabilir. * 3 farklı başlığı mevcuttur. Bu sayede dipteki çakıl ve kumun dışında akvaryum köşelerinin ve akvaryum camının temizlenmesini sağlar. Not: Süpürge üstünde water level yazısına kadar su içerisine daldırılmalı ve bu seviyeden sonra su içerisinde bırakılmamalıdır. Dikkat edilmezse pil ısınmasından dolayı olumsuz sonuçlar doğabilir.

4011372
11 Temmuz,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKU200-MC109
1-2 gün içinde
Ankara
kurumsalEvcil Sepetim
EVCİLSEPETİM EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar