Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
DTF Beyaz Tekstil Baskı Mürekkebi 100 ml
DTF Beyaz Tekstil Baskı Mürekkebi 100 ml
DTF Beyaz Tekstil Baskı Mürekkebi 100 ml
DTF Beyaz Tekstil Baskı Mürekkebi 100 ml

DTF Beyaz Tekstil Baskı Mürekkebi 100 ml

kurumsalOfisomi

"DTF Beyaz Tekstil Baskı Mürekkebi 100 ml"

SIFIRGarantiliwarranty409Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

DTF Beyaz Tekstil Baskı Mürekkebi 100 ml Renk: Beyaz (White) Miktar: 100 ml DTF Baskısı için Yüksek Kalite Tekstil Pigment Mürekkebi DTF Pigment mürekkebi, tekstil baskısı için özel olarak tasarlandı. Mükemmel kuruma ve DTF Yazıcılara özel olarak üretilen ve sadece DTF yazıcılarda kullanabileceğiniz tekstil baskıya özel olan mürekkepler ile mükemmel baskı sonuçları elde edebilirsiniz. Kıyafet, ev tekstili, ev dekorasyonu, ayakkabı malzemeleri, çantalar, iç ve dış dekoratif kumaş, sanat ürünleri vb. gibi çeşitli kumaşlar için baskıya uygundur. Özellikleri * Yüksek renk yoğunluğu, geniş renk gamı, olağanüstü renk doygunluğu * Pamuk, kumaş, deri, ahşap, mayo, dalgıç kıyafeti, yüksek elastik kumaş, kanvas vb. gibi çeşitli malzemelerle uyumludur. * PET film ve beyaz/siyah toz ile birlikte kullanılmalıdır * Mükemmel yıkama dayanıklılığı ve mükemmel renk performansı * Çevre dostudur ve toksik madde İçermez. Sıkça Sorulan Sorular - SSS * Mürekkep Ne Kadar Süre İçerisinde Bozulur ? DTF mürekkebin kapağı açıldıktan sonra kesinlikle ışık almayan ve serin bir alanda bekletilmesi gerekir. Bu şekilde muhafaza edildiğinde 6 aya kadar kullanılabilir. * Baskı Aldığımız Ürünleri Kaç Kere Yıkayabilirim ? DTF mürekkep ile aldığınız baskıları, yüksek kalite ve dayanıklılığı sayesinde 30 ve üzeri yıkamaya dayanıklıdır. Üstelik kalitesinide yitirmeyecektir!

İlan No 4376113
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi01 Eylül,
Güncel ilan - Bugün 02:21
SKUT4760
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
kurumsalOfisomi
OFİSOMİ SANAL MAĞAZACILIK ELEKTRONİK İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar