Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Ducray Dexyane MeD Palpebral Atopik veya Kontakt Göz Egzaması Tedavisinde Onarıcı Bakım Kremi 15ml
Ducray Dexyane MeD Palpebral Atopik veya Kontakt Göz Egzaması Tedavisinde Onarıcı Bakım Kremi 15ml
Ducray Dexyane MeD Palpebral Atopik veya Kontakt Göz Egzaması Tedavisinde Onarıcı Bakım Kremi 15ml

Ducray Dexyane MeD Palpebral Atopik veya Kontakt Göz Egzaması Tedavisinde Onarıcı Bakım Kremi 15ml

kurumsalKozmevit5.0/5SIFIRGarantiliwarranty517Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

DUCRAY DEXYANE MED PALPÉBRAL ATOPİK VEYA KONTAKT GÖZ EGZAMASI TEDAVİSİNDE ONARICI BAKIM KREMİ (15 ml) Göz kapağında kuruluk, atopik yapılı gözlere sahip olan kişilerde ya da kontak lens kullanımı sırasında meydana gelebilen yaygın bir problemdir. Göz kapakları ve göz çevresinin narin yapısı nedeniyle uygulanacak yöntem ve ürünlerin dikkatlice seçilmesi gerekir. Ducray Dexyane MeD Palpébral Atopik veya Kontakt Göz Egzaması Tedavisinde Onarıcı Bakım Kremi, göz çevresindeki hassas ciltteki egzama belirtileriyle mücadele ederken güvenilir bir çözüm sunar. Kontakt lens kullanırken göz kapaklarında kuruluk yaşayanlara ya da atopik göz kapağı egzaması ile mücadele eden kişilere rahatlatıcı etki sağlar. Göz kapağında kaşıntı veya kuruma gibi sorunları özel formülü ile nazikçe hafifletir. · Kaşıntı ve Ağrı Hissinde Azalma Ducray Dexyane MeD Palpébral Atopik veya Kontakt Göz Egzaması Tedavisinde Onarıcı Bakım Kremi, atopiye bağlı yaşanan kaşıntı ve ağrı hissini yatıştırır. Göz kapağındaki kızarıklık ve iritasyonu azaltır. Kaşıntı ve kızarıklığın nedenlerinden biri olabilecek bakteriyel adezyonunu azaltır. · Anında Rahatlatıcı Etki Ducray Dexyane MeD Palpébral Atopik veya Kontakt Göz Egzaması Tedavisinde Onarıcı Bakım Kremi, sürüldüğü andan itibaren hızlı bir rahatlama etkisi sunar. Bozulmuş cilt bariyerini yeniden yapılandırarak tedavide onarıcı bakım desteği sağlar. Kullanım Şekli: Ducray Dexyane MeD Palpébral Atopik veya Kontakt Göz Egzaması Tedavisinde Onarıcı Bakım Kremi günde 1 veya 2 defa göz kapaklarına uygulanır. Bebek (3. ay ve sonrası), çocuk ve yetişkin kullanımına uygundur. Gözün içine uygulanmaz. Anahtar Kelimeler · Göz kapaklarında kuruluk ·

İlan No 4493582
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi18 Eylül,
Güncel ilan - Önceki Gün 14:51
SKU244589
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
kurumsalKozmevit5.0 /5
Kozmevit Kozmetik Medikal Gıda Tekstil E-Ticaret İth. İhr. A.Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar