banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Dynavit Milk Thistle Complex 60 Kapsül

Dynavit  Milk Thistle Complex 60 Kapsül

Dynavit Milk Thistle Complex 60 Kapsül

kurumsalDERMOAİLEM4.8/5

"Dynavit Milk Thistle Complex 60 Kapsül"

SIFIR500Ücretsiz kargoKolay İadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.
 (1)
kurumsalKozmevit5.0/5 SIFIRwarranty711

Dynavit Milk Thistle Complex 60 Kapsül KULLANIM ÖNERİSİ 11 yaş ve üzeri yetişkinler tarafından günde 2 defa 1 kapsül, yemeklerden sonra alınması önerilir. İÇİNDEKİLER AKTİF BİLEŞEN : 1 KAPSÜLDE Meryem ana dikeni ekstresi : 270 mg Silimarin : 200 mg Enginar ekstresi : 150 mg Karahindiba ekstresi : 50 mg Maydanoz ekstresi : 20 mg BİLGİ Bitkisel kapsül içermektedir. İçeriğindeki Enginar %2,61 oranında Sinarin içerir. NET MİKTAR 60 Tablet (60x650 mg) AMBALAJ Cam şişe içerisinde 60 tablet UYARILAR İlaç Değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın. Kesilmiş veya açılmış ambalajları satın almayın. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayın.

3977897
01 Temmuz,
Güncel ilan - Dün 10:21
SKUDYNAV10002
1-2 gün içinde
Düzce
kurumsalDERMOAİLEM4.8 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Dynavit Milk Thistle Complex 60 Kapsül

help
BitkiselEvet
TürüKapsül

Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar