banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Elenatal 1 30 Tablet

Elenatal  1 30 Tablet

Elenatal 1 30 Kapsül

kurumsalDERMOAİLEM4.7/5

"Elenatal 1 30 Kapsül"

SIFIR270Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
Aynı Ürünün Diğer İlanları (1)
Aynı marka, aynı model için daha fazla seçenek
kurumsalKozmevit5.0/5 SIFIRwarranty326
İlan Bilgileri

Elenatal 1 30 Kapsül Elenatal-1, hamilelik öncesi ve hamilelik döneminde anne adayları için hazırlanmış takviye edici bir gıdadır. 12 vitamin ve 8 mineal içeren günlük ihtiyaçlara karşılamaya yönelik sunulan bir multivitamindir. İçeriğinde bulunan; Takviye folik asit alımı, anne adayının folat düzeyini artırır. Düşük folat düzeyi, fetüsün gelişiminde nöral tüp kusurları için bir risk faktörüdür. - B1, B2, B3, B5, B6, B12, Folik Asit, C vitaminleri ile Demir, İyot mineralleri normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur. - B6, B12, D ve C vitaminleri ile Çinko ve Demir mineralleri bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna yardımcı olur. - B6, B12 vitaminleri ve Demir kırmızı kan hücrelerinin oluşumunda rol oynar. - A vitamini normal demir metabolizmasına, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna ve hücre özelleşmesine katkıda bulunur. - Kutu içeriğinde 30 tablet bulunur - Her 1 kapsülde 12 vitamin 8 mineral içerir - 400 mcg folik asit desteği sunar - Tüm anne adaylarında aktifleşebilen Metafolin folik asit içerir Bir tablet Elenatal 1 ürününün içeriği C Vitamini 85 mg 80 mg 106,3 Kalsiyum 125 mg 800 mg 15,06

İlan No 4485312
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi16 Eylül,
Güncel ilan - Bugün 09:51
SKUBAYE10002
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM4.7 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Elenatal 1 30 Tablet Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
VitaminMultivitamin
Hamileler içinEvet
Kullanıcı TürüYetişkin
MineralKomplex Mineral
TürüTablet

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar