banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Evolite Excamp 2 Pro 2 Kişilik Kamp Çadırı

Evolite  Excamp 2 Pro 2 Kişilik Kamp Çadırı
Evolite  Excamp 2 Pro 2 Kişilik Kamp Çadırı
Evolite  Excamp 2 Pro 2 Kişilik Kamp Çadırı
Evolite  Excamp 2 Pro 2 Kişilik Kamp Çadırı

Evolite Excamp 2 Pro Çadır - 4 Mevsim

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty4.486Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Evolite eXcamp 2 PRO, Çift tenteli eXcamp 2, kubbe tipi yapısıyla yüksek irtifa kamplarına ve uzun süreli yağışlara çok uygundur. eXcamp Çadırda Kullanılan Durawrap poller standart pollere göre %30 daha fazla rüzgar dayanımına sahiptir, Bu çadır üç pollü yapısıyla beklenmedik hava şartları için son derece güvenilirdir. 2 kişilik kapasiteye sahiptir. geniş iç yapısı sayesinde 2 kişinin kolayca konaklama imkanı sunar. Durawrap Polleri standart fiber pollere göre %30 daha dayanıklıdır. Çift tentelidir. Çift yüklüklüdür (Bagaj) Ön Yüklük Kısmında 2 Adet Havalandırma Mevcuttur. Çift Girişlidir. (Kapı) Dış tentesi %100 polyester 210T diamond grafik kumaşı, Drytech kaplaması sayesinde PU/ 3000mm su sütunu dayanıklılığa sahiptir. İç tentesi Breathable %100 nefes alabilir polyesterden yapılmıştır Zemini 190T Polyester kumaştır ve su sütunu PU-5000mm.dir Isıl işlemle bantlanmış dikişleri su geçirmez özelliklidir Ağırlığı 3,10 kg. Polleri 7,9 ve 8,5 mm durawraptır Paketli boyutu 48x14 cmdir Çadırın boyutu Dış: 40cmx145cmx80 cm / iç: 145cm x 210cm'dir Dış tente üzerindeki 2 adet açılır kapanır havalandırma ile içerideki su buharının dışa aktarımı sağlanır, Tüm havalandırmalarda ve kapılarda böcekleri ve sinekleri uzak tutmak içi örgü file (cibinlik) sistemi kullanılmıştır. Küçük eşyalarını güvende tutmak için file cepleri vardır. Çadırın iç üst kısmında lamba askısı mevcuttur. Dış tentedeki tüm gerdirme noktaları çift kat güçlendirilmiş kumaş ile desteklidir. Taşıma çantası, çadır polleri ve kazıkları ve ayarlanabilir gerdirme ipleri çadırla birlikte verilir. Kolay Kurulum ''Speed Pole clips'' Sisteme sahipir

İlan No 4038829
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Bugün 09:52
SKU197687
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Evolite Excamp 2 Pro 2 Kişilik Kamp Çadırı Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Kişi Sayısı2 Kişilik
Su GeçirmezEvet
Ağırlık3,1 kg

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar