banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Exovit Vitaminli Kanarya Kuş Yemi 500 Gr

Exovit Vitaminli Kanarya Kuş Yemi 500 Gr

kurumsalMarkaPet5.0/5

"AYNI GÜN KARGO"

SIFIRGarantiliwarranty97Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Exovit Vitaminli Kanarya Kuş Yemi 500 Gr Karışık kanarya yemi, kanaryaların ihtiyaç duyduğu tüm besin maddelerini içerir. Kullanıma hazır, minik dostunuzun tüm besin ihtiyaçlarını karşılayan bir karışımdır. Sindirimi kolay, seçkin tohumlarla hazırlanmıştır. Kuşunuzun her zaman canlı ve sağlıklı kalması için uygun kanarya kuş yemidir. Zengin ve türüne uygun tasarlanan, protein bakımından zengin olan içeriği ile daha fazla enerji sağlar. Eksiklik semptomlarını önlemek ve sağlıklı olmayı desteklemek için her yönden dengelenmiştir. Şeker İçermez. Kanaryalar için uygun kuş yemidir. Tüm kanaryalara özel vitaminli kuş yemidir. ÖLÇÜSÜ: Miktar: 500 gr. Yem Tipi: Tam Yem. Hedef Türler: Kanaryalar ve saka kuşları. Vitamin İçeriği: D3, E, K3, A, B2, B12 vitaminlerini ihtiva eder. İÇERİK: Kuş yemi, kenevir, keten tohumu, nijer tohumu, şalgam tohumu, turp tohumu ihtiva eder. Besleme Tavsiyesi: - Tüketecek evcil hayvan başına günde yaklaşık 10 g (1 yemek kaşığı) ürün vermeniz tavsiye edilir. - Yemin yanında taze içme suyu bulundurulması tavsiye edilmektedir. Uyarılar: - Serin ve kuru yerde saklayınız. - Yem kabının kuru olmasına dikkat ediniz. - Tüketebileceği miktarda veriniz.

İlan No 3192682
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi01 Mayıs,
Güncel ilan - Bugün 09:51
SKU350886
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Kayseri
Satıcı Bilgileri
kurumsalMarkaPet5.0 /5
Kayseri Veterinerlik Hiz.Evcil Hay. ve Ürü.San.Tic.Ltd.Şti
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar