banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Filli Boya Stako Plus Tamir Harcı 25 Kg Çimento Grisi

Filli Boya Stako Plus Tamir Harcı 25 Kg Çimento Grisi

kurumsalAlanşanslı Yapı4.3/5SIFIRGarantiliwarranty712Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Stako Plus, çimento esaslı, 5-40 mm. kalınlıkta uygulanabilen, polimer modifiyeli dolgular içeren, tiksotrop, tek bileşenli yapısal tamir harcıdır. TS 1504-3 Standardı R4 sınıfına uygundur. KULLANIM ALANLARI Betonarme yapı elemanlarının onarımında, yüksek dayanımlı beton elemanların yüzey bozukluklarının tamiri ve yüzeylerinin tesviyesinde, brüt betonlarda geçirimsiz ve sağlam bir tabaka elde edilmesinde, tie-rod delikleri ve karot boşluklarının doldurulmasında kullanılır. ÖZELLİKLER  Yalnız su ile karıştırılır, kolay uygulanır.  Yüksek basınç mukavemetine sahiptir.  Betona ve donatıya çok iyi aderans sağlar.  Tiksotropik yapıdadır.  Büzülme yapmaz. TEKNİK ÖZELLİKLER Şekil Toz Renk Gri Kuru toz yoğunluğu 1,40 ± 0,10 g/cm³ Taze harç yoğunluğu 2,10 ± 0,10 g/cm³ Basma Mukavemeti ≥ 15-20 N/mm² (1 gün) Basma Mukavemeti ≥ 45 N/mm² (28 gün) Eğilme Mukavemeti ≥ 8,0 N/mm² Yapışma Mukavemeti ≥ 2,0 N/mm² UYGULAMA Uygulanacak yüzeyler, kabarmış tabaka, toz ve her tür kirden arındırılmalıdır. Zayıf ve gevşek yüzeyler, mekanik yöntemlerle eski yüzeyden arındırılmalıdır. 3,75 - 4,25 lt su(%15-17), bir ölçek yardımıyla temiz karıştırma kovasına boşaltılır. 25 kg’lık malzeme; yavaş yavaş ilave edilerek, düşük devirli (max.500 devir/dakika) bir karıştırıcı ile 3 - 4 dakika, homojen ve topaksız bir karışım elde edilinceye kadar karıştırılır. Yaklaşık 4 dakika dinlendirilip tekrar 30 saniye karıştırıldıktan sonra malzeme kullanıma hazır hale gelir. Belirtilen miktardan daha fazla su eklemeyiniz. Hazırlanan Stako Plus tamir harcı; yüzeye, kalınlığı tek katta 5 – 40 mm. olacak şekilde, mala ile uygulanır. Uygulama bittikten sonra, malzeme 2-3 gün nemlendirilmelidir. UYARI Çimento esaslı malzeme olduğu için, kullanım esnasında solunmamalıdır. Su ile karışmış malzemenin cilt ile temasından kaçınılmalıdır. Temas halinde cilt bol su ile yıkanmalıdır. SARFİYAT Her 10 mm kalınlık için, yüzeyin durumuna göre ortalama 18-20 kg/m² Verilen sarfiyatlar yaklaşık değerler olup; yüzeyin gözenek ve boşluk yapısına göre farklılıklar olacağından, kesin sarfiyat iş bitiminde belli olacaktır. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 3593532
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi15 Mayıs
SKU861421
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Yapı4.3 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar