banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Fiskars Oluk Temizleyici+Teloskopik Sap L 1001425
Fiskars Oluk Temizleyici+Teloskopik Sap L 1001425
Fiskars Oluk Temizleyici+Teloskopik Sap L 1001425

Fiskars Oluk Temizleyici+Teloskopik Sap L 1001425

kurumsalÇAĞDAŞGROUP5.0/5SIFIRGarantiliwarranty3.182Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Fiskars 1001425 QuikFit Oluk Temizleyici Teleskopik Sap - L Set Fırça ve kazıyıcı kombinasyonu, oluk temizleme için ihtiyacınız olan herşey bu alette. Ayarlanabilir açı, aletin açısını dilediğiniz gibi ayarlamanızı sağlar. Teleskopik Sap 4 metreye kadar uzar ve 6 metreye kadar erişir. Yenilikçi fonksiyonlarıyla tanınan Fiskars kendisini endüstride yeni standartlar yaratan bahçe aletleri üretmeye adamıştır. Güçlü, hafif ve yüksek performanslı aletler bahçe işlerini daha üretken hale getirerek yaratıcılık ve eğlenceye vakit ayırmaktadır. Fiskars yeni QuikFit™ tek bir sapa çok sayıda başlık takılmasını sağlayarak her özel iş için mükemmel aleti yaratmaktadır. Bahçedeki yüksek işler için özel olarak tasarlanmıştır, altı metreye kadar ulaşabilir Aletlerin hemen kullanılmasını kolaylaştırmak için özel bir otomatik kilit Maksimum güvenlik için çift kilitleme sistemi Hafif alüminyum 4000 mm'ye kadar ayarlanabilir Genişlik 90 mm Uzunluk 2280 - 4000 mm Ağırlık 1600 g

İlan No 3864583
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi30 Mayıs,
Güncel ilan - Bugün 11:51
SKUFISKARS-1001425
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalÇAĞDAŞGROUP5.0 /5
ÇAĞDAŞ GROUP İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar