banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Furminatör Short Hair Cat Kısa Tüylü Kedi Tarağı L

Furminatör Short Hair Cat Kısa Tüylü Kedi Tarağı L

kurumsalEvcil SepetimSIFIRGarantiliwarranty444Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Furminator Short Hair Kısa Tüylü Kediler İçin Tüy Tarağı Large Ebatlar : Uzunluk : 14,5cm Tarak genişliği : 6,5cm Bu harika ürün, evde beslediğimiz kedilerdeki tüy dökülmesi problemine karşı düşünülmüş en etkili çözümlerden biridir. Paslanmaz çelik ağzı sayesinde dökülmüş veya dökülecek yaşlı tüylerin, kedimiz üzerinden etrafa dökülmeden, alınmasını sağlar. Tüylere ve deriye zarar vermez. Tüyleri kesmez. Bu ürünü bir kez kullandıktan sonra, eski fırçalarınızı bir daha aramayacaksınız. Özellikler : Düzenli kullanımda evinize dökülecek olan tüylerin %90 oranında azalmasını sağlar. Sadece dökülmüş ya da dökülmek üzere olan tüyleri toplar. Sağlıklı tüylere zara vermez. Kirlenmiş tüyleri temizlemekte çok büyük bir yardımcınızdır. Kullanımı kolaydır, ergonomiktir. Keşfedilen özel tasarımı sayesinde bilinen tüm taraklardan ve fırçalardan, kat kat fazla tüy toplar. Kendi özel ambalajındadır. Tarak kısmı paslanmaz çeliktir. Bu sayede uzun ömürlüdür ve temizliği de kolaydır. Ürün Kullanımı : İlk olarak evcil hayvanınızın tüyleri temiz olmalı. Banyodan sonra iyice kurulayıp kullanabilirsiniz. Tarağı tüylerin çıkış yönünde nazikçe yukarı doğru hareketlerle boydan boya kullanabilirsiniz. Hassas bölgelerde bacaklar, cinsel organlar, anüs, göz, kulak kıvrımlar)çok dikkatli ve yavaş olarak kullanınız. Deriyi tahriş etmemek için çok fazla basınç uygulamayınız.

İlan No 4378445
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi02 Eylül,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKUFRM1094
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
kurumsalEvcil Sepetim
EVCİLSEPETİM EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar