banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Furminator Short Haır Kısa Tüy S Köpek Fırçası
Furminator Short Haır Kısa Tüy S Köpek Fırçası
Furminator Short Haır Kısa Tüy S Köpek Fırçası
Furminator Short Haır Kısa Tüy S Köpek Fırçası

Furminator Short Haır Kısa Tüy S Köpek Fırçası

kurumsalEvcil SepetimSIFIRGarantiliwarranty444Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Furminator Short Hair Kısa Tüylü Köpek Fırçası S Köpekler için, dökülmek üzere olan ölü tüyleri kesmeden temizleyerek, keyifli bir masaj etkisi ile genel tüy bakımını sağlayan, 4.4 cm uzunluğunda, kısa tüyler için ideal ( 5 cm uzunlğun altında kalan tüyler için ) çelik uçlu, sık dişli tüy bakım tarağıdır. * Köpeğinizin üzerinde bulunan sağlıklı tüylerin uzamasını engelleyen ölü tüylerin kolayca toplanmasını sağlar. * Tüy dökülmesini % 90'a kadar azaltır. * Masaj etkisi ile kan dolaşımını hızlandırır. Doğal yağların üretimini uyarır ve sağlıklı canlı parlak tüylerin gelişimine yardımcı olur. * 4.4 cm genişliğinde sık dişli, paslanmaz çelik ucu bulunmaktadır. Düzenli tüy temizliğiyle bakterilerin ve bitlerin en aza indirilmesine yardımcı olur. * Üst kısımda bulunan düğmeye basıldığında, tarak üzerindeki tüylerin kolayca temizlenmesine yardımcı olur. * Kauçuk tutma sapı ergonomik bir kullanım sağlar. Kullanım Şekli: Köpeğinizin kürkü temiz ve TAMAMEN KURU olmalıdır. En iyi neticeyi almak için FURminator Tüy Alıcı’yı köpeğinizi yıkayıp kuruttuktan hemen sonra kullanmanızı öneririz. FURminator Tüy Alıcı çok bol miktarda kıl çıkaracağı için köpeğinizi daha sonra toplanan tüylerin kolayca temizlenebileceği bir alana alınız Aletin dişleri ve kenarı köpeğinizin kürkü ile açı yapacak şekilde FURminator Tüy Alıcı’yı hayvanınızın kürkünün üzerinde kıllarının büyüme yönünde NAZİKÇE çekerek tarayınız FURminator Tüy Alıcı’yı saç fırçası gibi kullanınız. Aleti hayvanınızın cildinden uzaklaşan ve yukarı doğru hareketlerle kullanınız. Aleti hayvanınızın kürkü üzerinde nazikçe ve boydan boya hareket ettiriniz. Aynı bölgede üst üste birkaç kez tarama yapmayınız, hayvanınızın cildini tahriş edebilirsiniz. Hayvanınızın hassas bölgelerinin (mide, bacaklar, cinsel organlar, anüs) çevresinde özellikle dikkatli olunuz. Hayvanınızın kürkünü tararken ÇOK FAZLA AĞIRLIK VE BASINÇ UYGULAMAYINIZ. Derinlemesine ve sert bir tarama hayvanınızın cildinin kızarmasına ve tahriş olmasına neden olabilir. Hassas cildli hayvanların cildi hafif bir taramada bile yanabilir. Eğer hayvanınızın cildinde herhangi bir kırmızılık, veya tahriş olmuş bölgeler görürseniz, bunlar geçene kadar aleti kullanmayınız.

İlan No 4333565
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi30 Ağustos,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKUFRM1084
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
kurumsalEvcil Sepetim
EVCİLSEPETİM EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar