banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Galactago Neo Emziren Anneler İçin Bitkisel Damla 50 ml

Galactago Neo Emziren Anneler İçin Bitkisel Damla 50 ml

kurumsalDERMOAİLEM4.6/5

"Galactago Neo Emziren Anneler İçin Bitkisel Damla 50 ml"

SIFIR300Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Galactago Neo Anne Sütü Arttırıcı 50 ml Bitkisel Damla Bileşen Listesi Kuşburnu ekstratı, Roybos Ekstratı, Keçisedefiotu ekstratı, Rezene ekstratı, Rezene ekstratı, Beta-Glukan, Mine Ççeği ekstratı, Çemenotu ekstratı, Hayıt ekstratı, 1 ölçek(1 ml) miktar : 900mg Günde 3 Ölçek (3ml) miktar : 2700mg İçindekiler İlak94(Kuşburnu ekstratı, Roybos ekstratı, Keçisedefotu ekstratı, Rezene ekstratı, Beta-Glukan, Mine Çiçeği ekstratı, Çemenotu ekstratı, Hayıt ekstratı), Saf su, Arpa ekstratı, Kıvam Arttırıcı : Gliserin, sukroz, Koruyucu : sodyum benzat, Asiktlik Düzenleyici : sitrik asit, doğal limon aroması. Kullanım Bilgisi Yetişkinler için günde 3 defa 1 ölçek (1 ml x 3) kullanılması tavsiye edilir. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız Uyarılar Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Hamilelik döneminde kullanılmamalıdır. Tavsiye edilen günlük alım dozunu aşmayınız. Muhafaza Koşulları Ambalajında ve 25 Derece altında oda sıcaklığında saklayın. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın.

İlan No 4002242
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi10 Temmuz,
Güncel ilan - Bugün 15:21
SKUGLCT10002
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM4.6 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar