banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Gazella Squad Ütü Masası SM/GZM 900-S
Baktığın ilan kapandıGazella Squad Ütü Masası SM/GZM 900-S2.269Ücretsiz kargoParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Gazella Squad Standart Ütü Masası SM/GZM 900 S * Ergonomik özelliği ile oturarak dahi ütü yapabilme imkanı. * Çocuk emniyet kilidi. * Çift profilli denge çubuğu ile,maksimum denge imkanı ve kolay yükseklik ayarlama teertibatı (max 108 cm ) * Katlandığında 8 cm yükseklikte dar boşluklara yerleştirebilme kolaylığı * Özel fırın boya özelliği ile paslanmaya karşı dirençli. * 42x120 ebatında geniş kullanışlı ütüleme yüzeyi. * Tek ütü veya Buhar jeneratörü ütü konulabilen,sürgülü ve kapanabilir,estetik ve fonksiyonel arka ütü yerleştirme platformu. * 3.5 mm keçe ve 5 mm sünger destekli,yüksek kalitede ütüleme imkanı sağlayan ısıya dayanıklı,özel logolu dokuma kumaş (Turkuaz) Garanti Süresi (Ay)24 Yurt Dışı SatışYok Stok KoduEVGAZTSGZM900S

Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar