Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Ginkgo Biloba (7000mg) - Korean Ginseng (600mg) + Vitamin B3 & B5 / 120 Herbal Tablet
Ginkgo Biloba (7000mg) - Korean Ginseng (600mg) + Vitamin B3 & B5 / 120 Herbal Tablet

Ginkgo Biloba (7000mg) - Korean Ginseng (600mg) + Vitamin B3 & B5 / 120 Herbal Tablet

userSuat Ş.YENİGarantiliwarranty1.900Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

GINKGO BILOBA VE KORE GINSENG TABLETLERİ - New Leaf, bütünsel sağlık için tasarlanmış Ginkgo Biloba ve Kore Ginseng Tabletlerinde benzersiz bir karışım sunuyor. 120 tabletlik iki aylık tedarik sunan bu güçlü formül, 7000 mg Ginkgo Biloba ve 600 mg Kore Ginseng'i birleştiriyor. B3 Vitamini ve B5-120 Vegan Tabletlerle Zenginleştirilmiştir Erkekler ve Kadınlar için Kore Kırmızı Ginseng ve Ginko Yaprağı Ekstresi Takviyesi içeren Ginkgo Biloba Kompleks Kapsülleri - Bellek Odaklanmasını ve Beyin Fonksiyonunu Destekler. Müşteriler bitkisel takviyenin enerji seviyesini, etkinliğini ve kalitesini beğeniyor. Enerji seviyelerini artırmaya yardımcı olduğunu, gün boyu enerji seviyelerini koruduğunu ve genel sağlık için harika olduğunu belirtiyorlar. New Leaf Products, dünya çapında binlerce müşteriye yüksek kaliteli ürünler sunan tanınmış ve güvenilir bir Vitamin ve Takviye markasıdır. Üstün kaliteli ürünleri Birleşik Krallık'ta en yüksek kalite standartları altında üretilmekte ve formüle edilmektedir. Ürünler bağımsız olarak laboratuarda test edilmektedir. Alerjen Bilgisi: Glutensiz Birimler 120 adet Günde 2 tablet bir bardak su ile ve tercihen yemekle birlikte alınmalıdır. Format: Tablet Yaş Aralığı: ‎Yetişkin Menşei Ülke: ‎Birleşik Krallık Sadece 2 Adet Mevcuttur

Etiketi ÜzerindeYurt Dışı
Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4525379
GarantiVar
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi20 Eylül
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
userSuat Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar