banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Giorgio Armani My Way EDP 90 ml Kadın Parfüm

Giorgio Armani  My Way EDP 90 ml Kadın Parfüm
Giorgio Armani  My Way EDP 90 ml Kadın Parfüm

Giorgio Armani My Way EDP Kadın Parfüm 90 ML

kurumsalBuse Online

"Giorgio Armani My Way EDP Kadın Parfüm 90 ML"

SIFIR3.969Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Giorgio Armani My Way EDP Kadın Parfüm 90 ML Ürün Özellikleri "My Way'in eşsiz dünyasını keşfedin. My Way, ufkunuzu genişletmeniz ve dünya çapında yeni deneyimler yaşamanız için bir davetiyedir. Baş döndüren beyaz çiçeklerden oluşan bir buket, dünya metaforu olarak yaratılmış tılsımlı bir şişede saklanmaktadır. My Way, ufkunuzu genişletmeniz için, sizi dünyanın herhangi bir yerinde denk gelebileceğiniz anlamlı deneyimlere çağıran bir kokudur. Açık fikirli, meraklı, doğayı hisseden ve hem kendini hem de dünyayı keşfetmeye hazır olan kadınların kokusudur. Mavi kapak, bir dünya metaforudur. Kapağın çevresindeki altın yüzük, kazanılan her deneyim tarafından aydınlatılan eşsiz bir serüvenin sembolüdür. Giorgio Armani imzasıyla damgalanmış altın yüzükle çevrili olan kapak, yaşanması gereken zarafet dolu dünyayı yansıtır. Bu eşsiz parfüm sürdürülebilirlik ilkesi ile uyumlu olacak şekilde yeniden doldurulabilir formatta üretilmiştir. MY WAY, dünyanın dört bir yanından sürdürülebilirlik ilkesi benimsenerek elde edilen malzemelerin bütünleşmesi ile yaratılmıştır. MISIR'DAN PORTAKAL ÇİÇEĞİ: Kokunun ışıltılı başlangıcı. Mısır'da elle toplanan portakal çiçeğinin esansı, tamamen doğal bir işlem olan, yağda bekletme işlemi ile elde edilmiştir. HİNDİSTAN'DAN SÜMBÜLTEBER & YASEMİN: Kokunun parlak çiçek kalbi, ikonik beyaz çiçeklerin çağdaş bir yorumudur. Hint sümbülteber çiçeği, Hindistan’daki Mysore çiftliğinden tedarik edilir ve el ile doğal bir şekilde toplanır. MADAGASKAR'DAN VANİLYA: Kompozisyonu saran canlı bitiş. Vanilya, Madagaskar'daki yerel toplulukları desteklemek için tasarlanmış sürdürülebilir ve sorumlu bir program aracılığıyla elde edilir. Kokunun içeriğindeki bergamot, Mısır'dan gelen portakal çiçeği ile aydınlık ve parlak bir başlangıç yaparken, Hindistan'dan gelen yasemin çiçeği ile bütünleşir. Son olarak, Virginia'nın taze sedir ağacı akorları, kompozisyonu imzalamak için Madagaskar’dan gelen beyaz misk ve şehvetli vanilya ile buluşur.

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 3201170
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi02 Mayıs
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
kurumsalBuse Online
Erol PEKTAŞ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Giorgio Armani My Way EDP 90 ml Kadın Parfüm Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
CinsiyetKadın
TürüEDP
Koku AilesiÇiçek
Boyut90 ml

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar