banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Giorgio Armani Sì Eau de Parfum 100 ml
Giorgio Armani Sì Eau de Parfum 100 ml

Giorgio Armani Sì Eau de Parfum 100 ml

kurumsalBulut ParfümeriSIFIRGarantiliwarranty1.800Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Giorgio Armani S Eau de Parfum 100ml Marka: Giorgio Armani Ürün: S Eau de Parfum Miktar: 100ml Açıklama: Giorgio Armani S, kadınlar için tasarlanmış şık ve sofistike bir parfümdür. 2013 yılında piyasaya sürülen bu koku, modern ve güçlü kadınları hedef alır. Parfümün yaratıcısı Christine Nagel'dir. İşte parfümün ana notaları: Üst Notalar: Siyah Frenk Üzümü Orta Notalar: Mayıs Gülü, Frezya Alt Notalar: Vanilya, Paçuli, Ambroksan, Odunsu Notalar Koku Profili: Üst Notalar: Parfüm, meyvemsi ve tatlı siyah frenk üzümü ile başlar. Orta Notalar: Kalp notasında çiçeksi ve zarif mayıs gülü ve frezya bulunur. Alt Notalar: Baz notalarda sıcak ve kremsi vanilya, derin ve zengin paçuli, ambroksan ve odunsu notalar ile kapanış yapılır. Giorgio Armani S, zarif ve sofistike bir koku arayan kadınlar için idealdir. Günlük kullanım için uygun olmasının yanı sıra, özel günlerde ve gecelerde de mükemmel bir tercihtir. Bu parfüm, kadınsı, güçlü ve aynı zamanda narin bir karaktere sahiptir. Şişesi, minimalist ve şık bir tasarıma sahiptir, sade ve zarif hatlarıyla dikkat çeker. Bu parfüm, hem modern hem de klasik kokuları seven kadınlar için mükemmel bir seçenektir.

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 3865323
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi30 Mayıs
SKU3605521816658
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Bursa
Satıcı Bilgileri
kurumsalBulut Parfümeri
Göksel Öztürk
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar