banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Gold Police GP-127 Su Altı Feneri
Gold Police GP-127 Su Altı Feneri
Gold Police GP-127 Su Altı Feneri

Gold Police GP-127 Su Altı Feneri

kurumsalTerez5.0/5SIFIR447Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Gold Police GP-127 Su Altı Feneri Özellikleri Bu fener, etkileyici 220 lümen ışık gücüne sahiptir, bu da su altında net ve parlak bir aydınlatma sağlar. Kullanıcılarına geniş bir alan aydınlatma kapasitesi sunarak ayrıntıları net bir şekilde görmelerini sağlar. Bu özellik, dalgıçların su altında güvenli ve etkili bir şekilde hareket etmelerine yardımcı olur. Gold Police GP-127 su altı feneri, 40 metre derinliğe kadar su geçirmez özelliktedir. Bu dalış, veya su altı gözlemler sırasında güvenilir bir şekilde kullanılmasını sağlar. Fenerin dayanıklı yapısı, su altında basınca ve darbelere karşı dayanıklılık sağlar. Bu su altı feneri, 4 adet AA pil ile çalışır. Gold Police GP-127 su altı feneri, dalgıçlar için büyük bir güvenlik ve aydınlatma çözümü sunan kaliteli bir üründür. Hem amatör hem de profesyonel dalgıçlar için ideal. Kompakt ve kullanımı kolay olan bu fener, su altında açık bir görüş sağlar ve dalış deneyimi yaşar.

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 2222625
GarantiYok
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi06 Ocak
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Adana
Satıcı Bilgileri
kurumsalTerez5.0 /5
Hayriye Gül Şakar
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar