banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
GoldMoto GM3DETP Dizel Kirli Su Pompası 9.5HP
GoldMoto GM3DETP Dizel Kirli Su Pompası 9.5HP
GoldMoto GM3DETP Dizel Kirli Su Pompası 9.5HP
GoldMoto GM3DETP Dizel Kirli Su Pompası 9.5HP
GoldMoto GM3DETP Dizel Kirli Su Pompası 9.5HP

GoldMoto GM3DETP Dizel Kirli Su Pompası 9.5HP

kurumsalÇAĞDAŞGROUP5.0/5SIFIRGarantiliwarranty49.195Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

GOLDMOTO DİZEL 3 PARMAK KİRLİ SU POMPASI GOLDMOTO GM3DETP ÇAMUR POMPASI Kalitesi ile en iyi performans ve güvenliği garanti eder. 3 Yıl Garanti ! Kaliteli ve güvenilir 1.Sınıf Yüksek Kaliteli Motor ve diğer ekipmanlar. Ekonomik yakıt sarfiyatı ve uzun ekonomik kullanım ömrü. Kontaktan elektrik marşla ve acil durumlarda elle çekilerek çalıştırabilme özelliği. Dünya çevre standartlarına uygun gürültü seviyesi. Bakım parça tamir kolaylığı. 15 Litre büyük tank kapasiteli tank. Daha az yakıt sarfiyatı. Kompakt ve dayanıklı dizayn. Akü Hediyelidir !GENEL UYGULAMALAR Atık, kirli, çamurlu su uygulamaları GOLDMOTO GM3DETP MOTOPOMP TEKNİK ÖZELLİKLERİ Marka : GOLDMOTO Stok Kodu : GM3DETP Kalite : 1. Sınıf Giriş - Çıkış : 80 mm (3 inch) Basma Yüksekliği : 27 Metre Emiş Derinliği : 7 Metre Basma Kapasitesi : 78 Ton / Saat Pompa Tipi : Klapeli Gövde : Döküm Çalıştırma Sistemi : Marşlı ve İpli Motor Model : GM186FAE Motor Tipi : Hava Soğutmalı - 4 Zamanlı Silindir Hacmi : 406 cc Maksimum Çıkış Güçü : 10 Hp / 3600 rpm Motor Yağ Kapasitesi : 1,65 Litre Yakıt Depo Kapasitesi : 15 Litre Yakıt Cinsi Kurşunsuz : Dizel Yağ İkazı : Var ÖLÇÜLERİ EnxBoyxYükseklik : 54x60x70 cm Ağırlık : 89 Kg

İlan No 4191401
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi13 Ağustos,
Güncel ilan - Bugün 11:51
SKUGOLDMOTO-GM3DTP
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalÇAĞDAŞGROUP5.0 /5
ÇAĞDAŞ GROUP İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar