banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Gomax SPK-5 Kablosuz Bluetooth Hoparlör Siyah

Gomax  SPK-5 Kablosuz Bluetooth Hoparlör Siyah
Gomax  SPK-5 Kablosuz Bluetooth Hoparlör Siyah
Gomax  SPK-5 Kablosuz Bluetooth Hoparlör Siyah

Gomax SPK-5 Kablosuz Bluetooth Hoparlör Siyah

kurumsalSepetegelsin5.0/5SIFIRGarantiliwarranty313Ücretsiz kargoKredi Kartı4 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Hoparlör, akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar gibi herhangi bir Bluetooth cihazına kablosuz olarak bağlanarak, bunlarda depolanan müzik ve video dosyalarını oynatabilir. Yüksek kaliteli ses vererek evde ve hatta dış mekanlarda tüm durumlarda kullanılabilir. Hafif tasarımı sırt çantanızda taşımayı kolaylaştırır. Su Geçirmez Tasarımı sayesinde, İnce Örgüden yapılmış Dayanıklı Kumaş ve Sağlam Muhafaza, Hoparlörlerin Uzun Ömürlü Olmasını Sağlar. Yüksek Kapasiteli Pili 20 Saat Çalma Süresi Sağlar ve Usb Çıkışı Üzerinden Akıllı Telefon ve Tabletlerinizi Şarj Edebilir. Şunlara sahiptir: FM Radyo, Mikro SD Kart Yuvası, USB Flash Sürücü, Kablosuz Bluetooth Hoparlör, AUX Yardımcı Kablo Girişi.. 32G'ye kadar TF Kartını veya misro SD Kartını destekleyin, USB 2.0 Diski destekler Özellikler:Ürün Adı: Gomax 162 Bluetooth HoparlörÜrün boyutu: 108 * 54 * 83.6 mm Çalışma Mesafesi: 10M'ye kadarÜrün rengi: siyah, mavi, kırmızı, yeşilPil Şarj Süresi: 2-3 saatHoparlör: 4Ω / 5WS / N Oranı: ≥95dbNet ağırlık: 310gbluetooth sürümü: V5Paket içeriği:1 * Kablosuz bluetooth Hoparlör1 * Şarj Kablosu1 * Kullanım Kılavuzu

İlan No 4196841
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi14 Ağustos,
Güncel ilan - Bugün 19:41
SKUGOMAX008
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Edirne
Satıcı Bilgileri
kurumsalSepetegelsin5.0 /5
Zuhal Çelik
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar