banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
GoPro HERO 13 Black
Baktığın ilan kapandıGoPro HERO 13 Black20.499Ücretsiz kargoParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

GoPro HERO 13 Black İTHALATÇI GARANTİLİTemel Özellikler27MP Gelişmiş Performans5.3K60/4K120/2.7K240 Video, 27MP FotoğraflarHB Serisi Lens Modlarıyla UyumluGeliştirilmiş Montaj EkosistemiHyperSmooth 6.0 Görüntü SabitlemeÖn ve Arka LCD EkranlarBluetooth Ses Bağlantısı ve Kontrolü33' Su Geçirmez Muhafazasız8x Ağır Çekim Video1900mAh Kapasiteli Şarj Edilebilir PilTutarlı donanım özellikleri ve genişletilmiş aksesuar ekosistemleriyle , geliştirilmiş Enduro bataryası ve HB serisi lens modları ekleme seçeneğiyle bir sonraki maceranızda 5,3K60'a kadar video ve 27MP fotoğraf çeker. 1/1,9" görüntü sensörü, 27MP ham fotoğrafların yanı sıra 5,3K60, 4K120 ve 2,7K240 videoyu kolaylıkla çekebilir. AutoBoost özellikli HyperSmooth 6.0 dijital görüntü sabitleme, görüntü kırpmayı azaltırken çekimlerinizin yüksek kalitede kalmasını sağlar. HERO13 Black, her türlü hava koşulunda daha uzun çalışma süreleri için yeni bir 1900mAh Enduro batarya ve daha önce mevcut olmayan ek güç aksesuarları içerir.Yüksek Kaliteli HDR/HLG GörüntülerAutoBoost ile HyperSmooth 6.0Geniş Ekran, Dikey ve Tam Ekran YakalamaHB-Serisi Lens UyumluluğuPatlama Yavaş ÇekimZaman Kodu SenkronizasyonuBluetooth Ses BağlantısıHızlı YakalamaPro veya Kolay Kontrol ModlarıGoPro Quik UygulamasıDaha Hızlı Transfer ve Sınırsız Bulut YedeklemeGece Efektleri ve Zaman AtlamasıGeliştirilmiş Pil Ömrü ve Genişletilmiş Güç SeçenekleriÇoklu Montaj Seçeneklerine Sahip Su Geçirmez Muhafaza

Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar