banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Gri Melanj Hoodie Sweatshirt, İçi Polarlı, 3 İplik %100 Pamuk
Gri Melanj Hoodie Sweatshirt, İçi Polarlı, 3 İplik %100 Pamuk
Gri Melanj Hoodie Sweatshirt, İçi Polarlı, 3 İplik %100 Pamuk
Gri Melanj Hoodie Sweatshirt, İçi Polarlı, 3 İplik %100 Pamuk

Gri Melanj Hoodie Sweatshirt, İçi Polarlı, 3 İplik %100 Pamuk

kurumsalHultabs Tekstil

"Gri Melanj Hoodie Sweatshirt"

SIFIR399Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Müşterilerimize piyasadaki en iyi Kapüşonlu Gri Melanj Sweatshirt ürünümüzü sunmaktan gurur duyuyoruz. İncelemekte olduğunuz ürünümüz üst seviye kaliteli "3 İplik Penye Kumaştan" üretilmiştir. Gri Melanj sweatshirt hoodie yaka ürünümüz casual/günlük anlarınız için mükemmel bir konfor ve optimum rahatlığa sahiptir. Gri Melanj Unisex Sweatshirt sade tasarımıyla öne çıkar. Sade tasarımına hareketli kapüşon kordonu hareket katar. Pamuklu dokusu cildin nefes almasına yardımcı olur. Regular fit kalıbı sayesinde bütün bedenlere uyumlanır. Fermuarlı ve kapüşonlu yapısı kullanım kolaylığı sağlar. Ön tarafında kanguru cepleri ve ayarlanabilir büzgü ipleri bulunur. Ürün Özellikleri Ürün Karışımı: 1. Kalite 3 İplik 100% Pamuk Etek ucu ve Kollar Ribanalı Kapüşonlu Uzun Kollu Kanguru Cepli (2 Cep) Ayarlanabilir Büzgü İpli İçi Polarlı (Şardonlu) Kumaşların farklı ebatlarında beden tablosuna göre 1-2 cm sapma olabilir. Konsept çekimlerinde renkler ışık farklılığından dolayı değişiklik gösterebilir. Modelin bedeni: M Modelin boyu: 185 cm Yıkama Talimatları Kuru Temizleme Yapılabilir. "Maksimum 40ºC" Makinada Hassas Yıkama Elde Yıkanabilir. Ürünümüz diğer kıyafetler ile birlikte yıkanabilir. Ürün yıkama esnasında Ağartıcı veya Beyazlatıcı malzeme kullanılmamalıdır.

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 2891869
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi21 Mart
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalHultabs Tekstil
Gökhan Saka
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Satıcının diğer ilanlarıTümü
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar