banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
GrinTuss Pediatrik Öksürük Şurubu 128 Gr Kids

GrinTuss Pediatrik Öksürük Şurubu 128 Gr Kids

kurumsalDERMOAİLEM4.7/5

"GrinTuss Pediatrik Öksürük Şurubu 128 Gr Kids"

SIFIR210Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

GrinTuss Pediatrik Öksürük Şurubu 128 Gr Kids Grintuss Pediatrik Şurup, 1 yaş ve üzeri çocukların kullanımı için özel olarak geliştirilmiştir. Çocuklarda çok sık gözlenen bir problem olan gündüz ve gece öksürüğünü baskılamadan kontrol altına alan, etkinliği ve güvenilirliği klinik çalışmalarla kanıtlanmış, %100 doğal ve organik bir şuruptur. Tüm öksürük tiplerinde etki etmek üzere özel olarak geliştirilmiştir. Koruyucu etkisi sayesinde, doğrudan öksürüğün nedeni üzerinde etkili olarak bulguları hızla giderir. Boğaz tahrişini engeller, balgamı nemlendirerek atılmasını kolaylaştırır. Gece öksürüğünü azalttığı klinik çalışmalar ile kanıtlanmıştır. Gece öksürüğünün azalması ile iyi bir dinlenme olanağı sunarak hem çocukların hem de ebeveynlerin yaşam kalitesini arttırır. Grintuss Pediatrik gluten içermez, bu nedenle çölyak hastası çocukların kullanımı için de uygun bir şuruptur. Renklendirici, Koruyucu, Tatlandırıcı madde içermez.

İlan No 4170232
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi08 Ağustos,
Güncel ilan - Bugün 03:21
SKUABDİ10033
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM4.7 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar