banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Gümüş Rose Kalp Sallantılı Kadın Küpe
Gümüş Rose Kalp Sallantılı Kadın Küpe

Gümüş Rose Kalp Sallantılı Kadın Küpe

kurumsalİhtiyaç AVMSIFIRwarranty909Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

Gümüş Rose Kalp Sallantılı Kadın Küpe Kalp deseniyle aşkı ifade eden kalpli kadın küpe ile sevginiz, sevdiğiniz kadının teninde hayat bulsun. Bu şık küpe modeli 925 ayar gümüşten imal edilmiştir. Sizin olduğu kadar sevdiklerinizin de keyifle takacağı gümüş kalpli kadın küpe; doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi veya annelere hediye olarak özel günlerde tercih edilebilecek mükemmel bir seçenektir. Gümüş üzerine rose kaplama yapılmıştır. Rose kaplama yapılan kadın küpe modelleri parlaklığını uzun süre muhafaza eder ve oksitlenmesi gecikir. Tüm gümüş kadın küpelerde olduğu gibi gümüş kalp sallantılı kadın küpe de el emeği ile üretilmiştir. Gümüş ve değerli taşlar nedeniyle belirtilen ortalama ürün ağırlığında ± %10 sapma olabilmektedir. Kalp En : 1.30 cm Kalp Boy : 1.40 cm Kalp Çap : 2.30 cm Ort. Ağırlık : 5.50 gr.

4466489
14 Eylül,
Güncel ilan - Bugün 03:21
SKUT8023
1-2 gün içinde
Sakarya
kurumsalİhtiyaç AVM
HACER BULAT
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar