banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Güneş Taşı Serisi Fasulye Kesim Mavi Renkli Kadın Üçlü Otantik Gümüş Takı Seti
Güneş Taşı Serisi Fasulye Kesim Mavi Renkli Kadın Üçlü Otantik Gümüş Takı Seti

Güneş Taşı Serisi Fasulye Kesim Mavi Renkli Kadın Üçlü Otantik Gümüş Takı Seti

kurumsalBeyisaSIFIRGarantiliwarranty1.040Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ürün 15-17 gram civarındadır. El işçiliğiyle üretildiği için sapmalar olabilir. Taş ölçüleri 10 mm dir. Ürünlerimiz Hakkında Ürünlerimizde kullanılan gümüş 925 ayar gümüştür. Otantik olan takılarda alaşımlar kullanılabilmektedir. Gümüş olmayan ürünler ise başlıkta veya açıklamada belirtilmektedir. Ürünlerimiz el işçiliği ile üretilmektedir. Ürünlerin üzerinde isteğe bağlı değişiklik yapılabilmektedir. Gümüş ürünler gold ve rose kaplama yapılabilmektedir. Opsiyoneldir. Gümüş ürünlerin kararması normaldir. Krem, parfüm, alkol, çamaşır suyu gibi maddeler ile temastan kaçınılmalıdır. Ürünlerde kullanılan taşların çoğu doğal taşlardan oluşmaktadır. Otantik ürünlerimizde süsleme amacıyla alaşımlar kullanılmaktadır. Mağazamızda Mardin Midyat yöresine ait Telkâri gümüş kategorisi bulunmaktadır. Ürün Kutusu Tüm ürünlerimiz koruyucu kutu ile gönderilmektedir. Tüm siparişler aynı hassasiyet ile paketlenerek hediye kutusuyla gönderilmektedir. Doğal Taş Açıklaması Mağazamızda onlarca taş çeşidi bulunmaktadır. Taşların bazıları kimyasal formüller ile oluşturulan sentetik taşlar olması ile birlikte bazıları da mücevher ve takı yapımında kullanılan eski ve değerli taşlardandır. Aksi belirtilmediği müddetçe doğal taşlı ibaresi geçen ürünlerimiz tamamen doğal taşlıdır. Doğal taşlar takı ve aksesuarlarda sıklıkla kullanıldığı için, hediyelik eşya olarak da çok fazla tercih edilir. Doğal taşlar, mistik havasını ve kültürel değerini, farklı takı ürünleri ile yansıtır.

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 1652677
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi15 Kasım 2023,
Güncel ilan - Dün 23:41
SKUGNSTSSFMVI
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Mardin
Satıcı Bilgileri
kurumsalBeyisa
MUHAMMED ZEKİ AYGUR
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar