banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Hannah Awake II Kadın Kayak, Snowboard Pantolonu Anemone
Hannah Awake II Kadın Kayak, Snowboard Pantolonu Anemone
Hannah Awake II Kadın Kayak, Snowboard Pantolonu Anemone
Hannah Awake II Kadın Kayak, Snowboard Pantolonu Anemone
Hannah Awake II Kadın Kayak, Snowboard Pantolonu Anemone

Hannah Awake II Kadın Kayak, Snowboard Pantolonu Anemone

kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0/5SIFIRGarantiliwarranty6.137Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Hannah Awake II Kadın Kayak, Snowboard Pantolonu Anemone Hannah Awake Sportif Alpine FIT kesimi ve anatomik şekilli dizleri, pistlerdeki spor performanslarınızda sizi sınırlamayacaktır. Su geçirmezlik ve nefes alabilirlik arasında dengeli bir oran sağlayan mikro gözenekli poliüretan membran Resstex 10,000 sayesinde ne yağmur ne de ıslak kar sizi rahatsız etmeyecektir. Duratherm Classic dolgusu ıslakken bile yeterli termal konfor sağlar. DWR yüzey su itici işlemi ve bantlanmış ana dikişler neme karşı genel korumayı tamamlar. Hannah Awake II Pantolon mükemmel uyum sağlar ve yükseltilmiş koltuk sırtınızı korur. Cırt cırtlı lastikli kemer yardımıyla bel çevresini rahatlıkla ayarlayabilir, askıları açabilirsiniz. Bacağın alt kısmındaki fermuarlı yırtmaç ve bacaktaki kar manşeti, fermuarlı ana cepler gibi kayak için vazgeçilmezdir. Arka cepler ve çekici renkler bu kayak pantolonuna modern bir görünüm kazandırıyor. Hannah Awake II Teknik Özellikler Su Geçirmezlik: 10.000 mm Nefen Alabilirlik: 10.000 g/m²/24 hod Su geçirmez ama nefes alabilen membran Maksimum sıcaklık için yalıtım dolgusu DWR kaplama Malzeme ve teknoloji: Duratherm Klasik, DWR, Resstex 10000 Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 4087538
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi25 Temmuz
SKUPANT.560-935936
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar