banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Heiniger Delta 3 Büyükbaş - At Kırkma Makinesi 180W
Heiniger Delta 3 Büyükbaş - At Kırkma Makinesi 180W
Heiniger Delta 3 Büyükbaş - At Kırkma Makinesi 180W

Heiniger Delta 3 Büyükbaş - At Kırkma Makinesi 180W

kurumsalÇAĞDAŞGROUPSIFIRGarantiliwarranty17.935Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Heineger Delta 3 At-İnek Tıraş Makinası Performansı (3 hızlı) ve ergonomik konsepti (13 derecelik eğim açısı) sayesinde hayvanın saçlarında pürüzsüz bir kaymaya neden olan kesme makinesi. Ayrıca atı değiştirmeyen çok sessiz . Teknik özellikler: Kablolu ağırlık: 1320 g Güç: 180 watt Gürültü emisyonu: 72/75/78 desibel (A) Besleme gerilimi: 220-240 volt Bir kesme bir tornavida, bir fırça ve yağ ile plastik bir kutu içinde teslim edilir Tipi: El Tipi Kesim Makinası Güç : 180 Watt Devir : 2100/2800/320 min Boyut :310 mm Ağırlık :1320 gr Çalışma Sesi :72/75/78 dB (A) İSVİÇRE’DEN İTHAL PROFESYONEL BİR MAKİNADIR Heiniger Delta 3 tıraş makinesi Atlar ve inekler için uygundur. Heiniger delta 3, çok yenilikçi bir tasarıma sahip, çok hafif ve kompakt bir makinedir. Makine 3 hıza sahiptir ve utangaç atlarla kullanım için de uygundur. Düşük hız, utangaç atların başını tıraşlamayı biraz kolaylaştırır. Delta'nın tıraş başlığı, daha az kıl ve kirin kafaya girdiği yuvaya tamamen entegredir. Makine, 1 şişe tıraş yağı, alet ve temizleme fırçası içeren sağlam bir kutuda tedarik edilir. Alt bıçak 31 diş ve üst bıçak 15 diş (3 mm kesme yüksekliği) ile birlikte gelir.

İlan No 1351693
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi02 Ekim 2023,
Güncel ilan - Dün 14:21
SKUHEINIGER-DELTA3
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalÇAĞDAŞGROUP
ÇAĞDAŞ GROUP İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar