banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Heiniger Style Mini Evcil Hayvan Kırkma Makinası

Heiniger Style Mini Evcil Hayvan Kırkma Makinası

kurumsalÇAĞDAŞGROUP5.0/5SIFIRGarantiliwarranty5.202Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Heiniger Style Mini Evcil Hayvan Kırkma Makinesi Heiniger Style Mini modeli, detay çalışmaları için tasarlanmış hafif, sessiz ve kablosuz bir düzelticidir. Ergonomik sapı ve kompakt boyutu, kulaklar, ağızlık, göbek ve patiler gibi daha küçük bölgeleri tıraş etmek için idealdir. Profesyonel paslanmaz çelik bıçak sayesinde düzeltici çok hassas bir şekilde keser. Tam şarjlı pille yaklaşık 80 dakika çalışır, şarj süresi yalnızca 60 dakikadır. Şarj istasyonu, ayarlanabilir ek tarağı ve aksesuarları ile birlikte gelir. Bakım salonu ve veteriner kliniği için mükemmeldir. İsviçre firması Heiniger, uzun yıllar hizmet edecek sağlam ve güvenilir ekipmanlar üretmesiyle ünlüdür. Balsüzen Makina olarak Heiniger marka ürünlerin yetkili satıcısı ve teknik servisiyiz. Bakım Tavsiyesi Tıraş başlığını her 10-15 dakikada bir yağlayın.Üst plakada 1-2 damla yeterli olur. Her zaman hatırlayın: Başlık ne kadar temiz olursa, kesme kafası o kadar uzun süre keskin kalır. Teknik Özellikler Çalışma süresi: Yaklaşık 80-120 dk Şarj süresi: 60-120 dk. Kesme uzunluğu: 0,3 mm Tarak uzunluğu: 3 mm - 6 mm arası ayarlanabilir Bıçak genişliği: 3 mm Ağırlık: 120 g Hız: 5500 db/dk Ses seviyesi: Ultra sessiz Boyutlar: 146 x 30 x 38 mm Paket İçeriği 1 Adet Heiniger Style Mini Düzeltici 1 Adet Heiniger Akü 1 Adet Şarj İstasyonu 1 Adet Bıçak 1 Adet Ayarlanabilir Tarak 1 Adet Bıçak yağı, temizleme fırçası 1 Adet Garanti belgesi ve Kullanım Kılavuzu

İlan No 4192057
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi13 Ağustos,
Güncel ilan - Dün 11:51
SKUHEINIGER-STYLE-MINI
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalÇAĞDAŞGROUP5.0 /5
ÇAĞDAŞ GROUP İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar