banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

High Peak Nevada 4 Kişilik Çadır

High Peak  Nevada 4 Kişilik Çadır
High Peak  Nevada 4 Kişilik Çadır
High Peak  Nevada 4 Kişilik Çadır
High Peak  Nevada 4 Kişilik Çadır

High Peak Nevada 4 Kişilik Kamp Çadırı 4 KISI - Gri

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty7.099Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

High Peak Nevada 4 Kişilik Çadır Antreli Kubbe Çadır Kubbe çadır Nevada 5.0 alüminyum kaplama ile donatılmıştır. Kaplama, kumaşı güçlendirir, %17'ye kadar ısıyı azaltır ve UV 80 faktörüne sahiptir (UV standardı 801). Veranda, depolama alanına sahiptir ve yoğun yağışlı günlerde bile yağmuru iç çadırdan uzak tutar. Ön kapının yuvarlanıp yana sabitlenmesi kolaydır. Kristal berraklığındaki pencere, gününüzü aydınlatır. İki adet havalandırma, sürekli hava akımı sağlar. Tam işlevsellik için havalandırmayı açık bırakın. Dış çadır ve gergi halatlarında alacakaranlıkta gözüken yeşil bant Color matching green poles. Dayanıklı ve güçlü 5mm çelik kazıklar, zorlu kamp alanlarında da kullanılabilir. Su geçirmez bantlı dikişlerVario Vent Kontrollü daha koyu renkte iç çadır, geç kalkanlar için ışığın içeri girmesini engeller. File koruma, böcekleri iç çadırdan uzak tutar.İçerideki fermuarlı koruma rahat ayarlanabilir, katlanarak iç çadır cebine kaldırılabilir. Daha fazla havalandırma için iki yerleşik üst file panel vardır. . Yüksek görünürlüğe sahip yeşil fermuarları, fener tutacağı ve cepleri vardır. Nevada 4.0 çadırımız, 3-4 kişilik yaşam alanı sunar. Haftasonu kampları için kolay ve hızlı kuruluma sahiptir. Ürün Özellikleri:  Hava şartlarına karşı korumalı giriş Hol ve depo alanı Giriş yüksekliği seviyesini önlemek için fonksiyonel yan giriş 2 adet mesafe çubuklu havalandırma Su geçirmez taban etrafında alacakaranlıkta gözüken kırmızı bant Renklerle ayrılmış direkler, Vario Vent Kontrollü giriş, Dikişsiz, tek parça taban İç cepler, Lamba tutucu, Fermuarlı taşıma çantası, bantlı dikişler Dış Çadır:190T Polyester PU, İç Çadır: Nefes alabilen polyester Üst tente suya dayanıklılık: 3.000 mm Yer Kaplaması:190T Polyester - Direkler:Fiberglas 7,9 mm İç boyutlar: 210 x 240 x 130 cm Ağırlık:4,4 kg

İlan No 4301436
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi23 Ağustos,
Güncel ilan - Bugün 09:52
SKU851592
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

High Peak Nevada 4 Kişilik Çadır Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Kapı Sayısı1
TipiDome
Oda Sayısı1
Mevsim3 Mevsim
Su GeçirmezEvet
TenteTek Tente
Pencere Sayısı2
Taşıma ÇantasıEvet
Havalandırma PenceresiEvet
Kişi Sayısı4 Kişilik
İç Yüzey MalzemesiPolyester
Dış Yüzey MalzemesiPolyester
Zemin MalzemesiPolyester
Pol MalzemesiFiberglass
Su Geçirmezlik Değeri3000 mm
Yükseklik130 cm
Genişlik210 cm
Derinlik240 cm
Kılıf Ölçüsü51x17.8 cm
Çadır Alanı5 m²
Ağırlık4,4 kg
Daha fazla özellik göster

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar