banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Holder(İlaçlama) Uzatma Hortumu
Holder(İlaçlama) Uzatma Hortumu

Holder(İlaçlama) Uzatma Hortumu

kurumsalMetinler Ticaret5.0/5SIFIRGarantiliwarranty210Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Tüm ilaçlama makina modelleri için uygun olarak kullanımı sağlanabilmektedir. Esnek ve Dayanıklı Yapısı İle Engebeli Arazilerde Kullanıma Uygun Olup; Rahatlıkla İlaçlama İşlemi Gerçekleştirilebilmektedir. Bitki arasına ve direkt olarak toprağa nüfuz eden ilaçlama imkanı sunarak bitki yaprak ve köklerine zarar vermemektedir. Toprak ile temas sürecinde zarar görmez. Ürün stoperli meme özelliği ile kullanımda motor gücü kapatıldığında yada gaz düşürme işleminde memeler asla damlatma yapmaz. Üzerinde bulunan meme ucu ile düşük miktarda ilaç dağıtımı sağlayarak ilaçlama sürecinde tasarruf ve ergonomi sağlamaktadır. Farklı meme kullanımları ile istenildiği taktirde T-Jet İlaçlama Meme ve Şemsiye İlaçlama Meme bağlantıları sağlanarak kullanılabilmektedir.

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 2716392
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi29 Şubat,
Güncel ilan - Bugün 14:41
SKUGMP-120-102
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Konya
Satıcı Bilgileri
kurumsalMetinler Ticaret5.0 /5
Cafer Metin
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar