banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Horlama Önleyici Çene Maskesi Horlama Önleyici Kafa Bandı
Horlama Önleyici Çene Maskesi Horlama Önleyici Kafa Bandı
Horlama Önleyici Çene Maskesi Horlama Önleyici Kafa Bandı
Horlama Önleyici Çene Maskesi Horlama Önleyici Kafa Bandı
Horlama Önleyici Çene Maskesi Horlama Önleyici Kafa Bandı

Horlama Önleyici Çene Maskesi Horlama Önleyici Kafa Bandı

kurumsalTrendBidünyaSIFIRGarantiliwarranty322Ücretsiz kargoKredi Kartı9 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Nordmende horlama azaltmaya yardımcı çene bandı, Nordmende Horlama Önleyici Çene Maskesi Bu ürün tam olarak aşağıdaki işlevi görmekte ve horlamayı azaltmaya yardımcı olmaktadır. Nordmende çene sabitleme bandı diğer adı ile horlama önleyici kayış horlama önleyici kemer çeneyi sabit tutarak kapalı kalmsını sağlamaktadır ve bu sayede burundan nefes almanızı sağlamaktadır, bu sayede horlama durumunu ortadan kaldırmaya yardımcı olmaktadır. Horlamanızı tamamen veya kısman ortadan kaldırmaya yardımcıdır. Horlama azalması kişiden kişiye farklılıklar gösterebilir, bu normal bir durumdur. Rahat uyumanızı sağlayacak ve uyku düzeninizi düzeltecek Horlama Önleyici Kafa Bandı. Gece uykunuzda rahatsız edici horlamaların önüne geçecek ve oldukça kaliteli yapısı ile Horlama Önlemeye yardımcı kafa bandı. Horlama önleyici kafa bandınızı kullanmaya başlamanız durumda çevreyi rahatsız edici seslerden kurtulursunuz. Horlama kesici bandının en önemli ve güzel özelliği kafanıza taktığınız zaman sizi rahatsız etmez ve yumuşak bir biçimde çenenizi geri ittirerek rahat bir nefes almanızı sağlamaktır. Soluk borunuza giden hava herhangi bir engelle karşılaşmaz, rahat ve gürültüsüz bir uykuya dalarsınız. Nefes almanızı kolaylaştıracak horlama kesici böylece baş ağrısı vb. hastalıklarınızın da önüne geçmeye yardımcı olacaktır. Kullanımı gayet basit olan horlama önleyici bandı iki ucunda bulunan cırtlar ile kolayca takabilirsiniz. Sağ ve sol tarafta bulunan kulak bölümleri sayesinde kulağınız dışarıda kalır ve sizi kesinlikle rahatsız etmez. Dışarıda kalan kulak kısımlarınız sayesinde bant kafanızdan asla çıkmaz ve horlamanızı engellemeye yardımcı olur. Sağlıklı bir uyku uyumanız için NordMende horlama azaltıcı çene bandı.

İlan No 4127528
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi30 Temmuz
SKU869720437905
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Sakarya
Satıcı Bilgileri
kurumsalTrendBidünya
Adnan Pişkin
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar