banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Huawei Y5 2019 16 GB

Huawei  Y5 2019 16 GB

Huawei Y5 2019 16 GB

kurumsalAvantaj Bilgisayar5.0/5SIFIRwarranty3.105Ücretsiz kargo7.3784.273

akakce
Kolay İadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

Kullanılmamış
4288770
22 Ağustos,
Güncel ilan - Dün 14:51
SKUAV013788
1-2 gün içinde
İstanbul
kurumsalAvantaj Bilgisayar5.0 /5
AVANTAJ GÜVENLİK SİSTEMLERİ BİLGİSAYAR BİLİŞİM ELEKTRONİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Huawei Y5 2019 16 GB

help
Ekran Yenileme Hızı60 Hz
Arka Kamera Sayısı1 Kameralı
SIM TürüNano
Dahili Hafıza16 GB
Ön Kamera Video FPS Değeri30 fps
USB TürüMicro-USB
BluetoothEvet
Arttırılabilir HafızalıEvet
Wi-FiEvet
AkıllıEvet
Yüz TanımaEvet
Çentikli EkranEvet
RadyoEvet
İvmeölçerEvet
Ön Kamera Video ÇözünürlüğüFull HD
ÇerçevesizEvet
İşletim SistemiAndroid
GPSEvet
DokunmatikEvet
Pil TürüLityum Polimer
Video FPS Değeri30 fps
RAM Kapasitesi2 GB
Mobil Erişim Teknolojisi4G
Video Kayıt ÇözünürlüğüFull HD
Çekirdek Sayısı4
Çıkış Yılı2019
Ekran TeknolojisiIPS LCD
İşlemci (CPU)Cortex A53
SAR Değeri (Vücut)0.83 W/kg
Ön Kamera5 MP
Arka Kamera13 MP
Piksel Yoğunluğu295 PPI
SAR Değeri (Baş)0.42 W/kg
İşlemci Hızı2.0 GHz
SeriHuawei Y
Ekran Boyutu5.71 inç
Grafik İşlemcisi (GPU)PowerVR GE8320
ChipsetMediaTek Helio A22
Ekran Çözünürlüğü720x1520 px
Batarya Kapasitesi3020 mAh
Ekran Gövde Oranı77.62%

Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar
  • Huawei Y5 2019 16 GB Banayeni ile keşfet

    İkinci El Huawei Y5

    Dünyanın en büyük teknoloji üreticilerinden biri olan Çin menşeli Huawei, 2019 yılında şık, kullanışlı ve uygun fiyatlı Y5 modelini duyurdu. Markanın en beğenilen cihazlarından biri olan telefon deri görünümlü kapağı ile tasarımsal açıdan yeni bir tarz yarattı. Güçlü ve dayanıklı plastik malzemeden üretilen kasaya, üst düzey bir tasarım ve mühendislik anlayışıyla yaratılan Huawei Y5 2019 dünyanın birçok yerinde çok sevildi.

    Telefon şık tasarım detaylarının yanında performansı ve kullanışlı yapısıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Geniş ekranıyla rahat ve özgür bir kullanım vadeden Huawei Y5 16 GB ve 32 GB depolama alanı seçeneklerine sahip. İkinci el Huawei Y5 2019, çift hatlı olmakla birlikte SD kart kullanımına da imkân tanıyor. Yani, Huawei Y6 dual SIM özelliğiyle aynı anda 512 GB’ye kadar hafıza kartı kullanabilirsiniz.

    Huawei Y5 ait olduğu fiyat bandında nadiren görülen kaliteli bir işlemciye ve önceki nesle göre çok daha gelişmiş olan bir kameraya sahip. Günlük kullanımda çok iyi işler çıkaran kamera Huawei tarafından geliştirilen kamera yazılımı sayesinde beklenenden çok daha yüksek performans gösteriyor. Siz de aradığınız gelişmiş özelliklere Huawei Y5 ikinci el telefon fiyatları ile sahip olabilirsiniz.

    Deri Görünümlü İkinci El Huawei Y5 2019 Tasarımına Bayılacaksınız

    Huawei, Y5 modelinin tasarımında, önceki fiyat performans cihazlarında olduğu gibi cüretkâr davrandı. Y5 mavi, siyah renklerden oluşan mat plastikten imâl edilmiş iki seçeneğin yanında kahverengi bir seçenek daha sundu. Huawei Y5 2019 ikinci el tıpkı gerçek deri kullanılmış gibi pürüzlü bir yapıya sahip. Ayrıca ikinci el Huawei Y5 2019 tasarımının köşelerinde son derece gerçekçi görünen dikişler var. Huawei bu tasarımla derinin şık ve klasik görüntüsünün yanına plastiğin dayanıklı ve uzun ömürlü özelliklerini de ekledi.

    Bir önceki modelden yaklaşık 1 gram daha ağır olan Huawei Y5 2019 ikinci el, küçük ekran kullanmak istemeyen; ancak çok büyük ekranlara da sıcak bakmayan kullanıcılar için ideal boyutlarda. 70’e 147 mm ölçülerindeki Huawei Y5 ikinci el, pil dahil 146 gram ağırlığında oluşuyla ele oturan, kullanımı kolay ve nispeten hafif bir cihaz olarak dikkat çekiyor.

    Y5 2019 ikinci el tasarımının arka yüzünde ise kamera, LED flaş ve bir logo daha bulunuyor. Huawei bu modelde de kamera alanını sol üst köşede ve logoyu sol alt köşede dikey biçimde kullanmayı tercih etti. İkinci el Huawei Y5 2019 cihazının sol tarafında SIM ve MicroSD çekmecesi, sağ tarafında güç ve ses butonları bulunuyor. Tasarımın üst tarafında mikrofon ve 3,5 mm kulaklık girişi, alt kısmında ise hoparlör ve USB bağlantı noktası yer alıyor.

    Hayata İkinci El Huawei Y5 Çerçevesinden Bakın

    Huawei Y5 2019 ekranı, çerçeveyi ve çentiği dert etmeyen kullanıcılara hitap ediyor. 2. el Huawei Y5 modelinin ekranında çapı küçük sayılamayacak genişlikte bir kamera alanı yer alıyor. Ekranın üst ortasında bulunan ön kamera, ekran çerçevesinden aldığı payla içeriye doğru girinti yapıyor.

    Çerçeve, ekranın tamamını belirgin bir şekilde sarmakla birlikte, Huawei Y5 2019 ikinci el telefonunun çene olarak tabir edilen alt kısmında neredeyse iki kat daha kalın bir tasarım sunuyor. 1520x720 çözünürlüğe sahip olan Huawei Y5 ekranı, özellikle parlaklık konusunda kullanıcıların beğenisini kazanan bir model. 5,71 inç damla çentikli Y5 ekranı %85’e yakın seviyede ekran gövde oranı sunuyor. Böylece geniş ekranın keyfini her an çıkarabilirsiniz.

    Huawei Y5 2019 yorumlarında vurgulanan en önemli hususlardan biri de telefonun görüntü kalitesi. Huawei Y5 TFT paneliyle parlak, canlı ve keskin bir görüntü sağlıyor. Böylece film izlerken, oyun oynarken ya da sosyal medya kullanırken doğal bir ekran deneyimi yaşayabilirsiniz.

    Yapılan incelemelerde Y5 2019 tasarımının ekran yanıt süresi konusunda da son derece başarılı olduğu görülüyor. Ekranın bir renkten diğerine ne kadar hızlı değişebildiğini gösteren ekran yanıt süresi, bulanıklık ve gölgelenme gibi sorunlar olmaması için çok önem taşıyor. Tüm bunlara ek olarak Huawei Y5 ekranı zararlı mavi ışığı azaltan özellikleri sebebiyle TÜV Rheinland tarafından onaylandı. Yani, Huawei Y5 2019 modeli, kullanırken gözlerinizin daha az yorulması için geliştirilmiş bir teknolojiye sahip.

    İkinci El Huawei Y5 Kamerası ve Güçlü İşlemcisi

    Satılık Huawei Y5, Android 9 tabanlı EMUI 9.0 işletim sistemi arayüzüne sahip. Daha akıcı, pratik ve eğlenceli bir kullanıcı deneyimi için yaratılmış olan bu arayüz, alışılmış Android deneyimini üst seviyeye çıkarıyor. Telefon, önceki nesillere göre çok daha hızlı ve verimli çalışması için 12 nm mimarili yonga setiyle donatıldı.

    Mediatek MT6761 model Huawei Y5 işlemcisi, 2 GB RAM ile birlikte telefonun günlük kullanımda çok daha yüksek performansla çalışmasını sağlıyor. Böylece Huawei Y5 2019 ikinci el tasarımıyla birçok işi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

    Huawei Y5 2019 ikinci el tasarımında bulunan yüz tanıma özelliği, işlemciden güç alarak yüzünüzü haritalandırıyor ve 1024 farklı nokta arasında denetim yapıyor. Böylece çok kısa bir süre içerisinde yüzünüz tanınır ve Huawei Y5 2019 ikinci el cihazını güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca, ön kamera kalitesi ve yapay zeka desteğiyle yüz tanıma teknolojisi, sizi düşük ışık koşullarında dahi tanıyabiliyor.

    Huawei Y5 2019 ikinci el modeli, kaliteli hoparlörü ile müzik zevkini doruklara çıkarıyor. Telefon, ses kalitesi ve şiddeti açısından sınıfının en iyileri arasında yer alıyor. Huawei Y5 özellikleri arasında yer alan Huawei Party teknolojisi sayesinde nerede olursanız olun müziği aynı anda farklı Huawei cihazlarında çalarak eğlencenin dozunu artırabilirsiniz.

    Huawei Y5 bataryası, 3020 mAh kapasiteli pili sayesinde cihazı uzun saatler boyunca kullanabilmenize imkân tanıyor. Huawei tarafından geliştirilen akıllı güç tasarrufu teknolojisi eğlence ve oyun için daha fazla zaman kazanmanızı sağlıyor. Böylece Huawei Y5 2019 modelini uzun süre kesintisiz kullanabilirsiniz.

    Huawei Y5 2019 ikinci el, loş ışıkta bile net fotoğraflar çekebilmeniz için büyük diyaframlı ve kaliteli bir kameraya sahip. 13 MP çözünürlüğünde görüntü almanıza imkân tanıyan bu kamera, f/1.8 diyafram açıklığı ile %50 daha fazla ışık topluyor. Böylece Huawei Y5 2019 ikinci el ile hem gece harika çekimler yapabilir hem de tüm fotoğraflarınızda çok daha fazla detay görebilirsiniz.

    Otofokus destekli Y5 kamerası Huawei tarafından geliştirilen yapay zeka destekli modlar ve filtrelerle harikalar yaratıyor. İkinci el Huawei Y5 2019 ürününde bulunan 5 MP selfie kamerası güzelliğinizi ön plana çıkararak fotoğraflarda her zaman en çekici halinizle yer almanızı sağlıyor. Ayrıca akıllı güzellik adı verilen teknoloji sayesinde Huawei Y5 2019 kadrajı tarar ve olması gereken iyileştirmeleri sizin için yapıyor. Bu gelişmiş özelliklerin tümüne Huawei Y5 2019 2. el fiyatları üzerinden ulaşabilirsiniz.

    Huawei Y5 2019 İkinci El Fiyatları

    Huawei Y5 sıfır fiyatları telefonun depolama alanına, rengine ve satıcısına göre değişiyor. Huawei Y5 16 GB fiyatı, sıfır kutuda en ekonomik modellerden biri olarak kullanıcıyı karşılıyor. İkinci el Huawei Y5 2019, alt segmentte sınıflandırıldığı için, nispeten uygun fiyatlı bir seçenek. Mevcut fiyatı döviz kuruna ve diğer piyasa koşullarına göre değişse de dar bir aralıkta seyrediyor.

    Huawei Y5 2. el fiyatları ise sıfır ürünlerden farklı olarak kondisyona göre de değişebiliyor. Yüksek kondisyonlu bir Huawei Y5 2019 ikinci el, düşük kondisyonlu cihaza göre daha yüksek bir fiyatla satışa sunulabiliyor. Siz de avantajlı Huawei Y5 ikinci el fiyatları ile aradığınız özelliklere ulaşabilirsiniz.