banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Idose DF64 Single Dose Kahve Öğütücü Değirmen

Idose  DF64 Single Dose Kahve Öğütücü Değirmen
Idose  DF64 Single Dose Kahve Öğütücü Değirmen

idose DF64 Gen2 Single Dose Kahve Öğütücü

kurumsalHobicadde5.0/5SIFIRGarantiliwarranty20.854Ücretsiz kargoKredi Kartı9 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

idose DF64 Single Dose Kahve Öğütücü idose DF64, Türkiye'de piyasaya sürmekten büyük heyecan duyduğumuz yeni bir single dose öğütücüdür. Minimum topaklanma ve tutarlı parçacık boyutu dağılımı ile öğütme sağlayan İtalyan yapımı ItalMill 64 mm düz dişliler ile birlikte gelir. Single doz, şu günlerde espresso ve filtre demlemeler arasında geçişler yapan ya da farklı kahve çekirdeklerini günlük hayatta sıklıkla kullanan ev baristaları arasında oldukça popular. SSP Dişli Eklentileri Bu öğütücüyü, yüksek tek biçimli veya tek modlu SSP dişlileri ile yükseltme seçeneğiyle sunuyoruz. Bunlar piyasadaki en iyi dişlilerdendir. * No Retention (Single Dose) Öğütücünüzün kuytu köşelerine sıkışan kahve parçacıkları zamanla bayatladığını ve bir sonraki kahvenizde iştah açıcı olmayan tatlar oluşturduğunu biliyor muydunuz? Neyse ki, D64 Öğütücü, öğütücünüzde kalan toza benzer miktarda öğütülmüş kahve parçalarının pürüzsüzce döküldüğü modern bir tasarıma sahiptir. Bu, kahvenizi eski parçacıkları temizlemek veya öğütücüyü her yöne vurmak zorunda kalmamanızı sağlar, En önemlisi, kahvenizde en uygun lezzeti tadacaksınız. Maksimum Tutarlılık ve Sıfır Kayıp İdose DF64, temizlemeyi ortadan kaldırmak için tasarlanmıştır ve kahvenizi minimum kayıp (retention) ile öğütmenizi sağlar. Doz tutarlılığı hassas metriklerine sahiptir ve test sonuçları şöyledir: Doz tutarlılığında < 0.2 gram retention. Bu, öğütücüye konulan kahvenin ağırlığı ile öğütücü öğütme döngüsünü tamamladığında öğütücü tarafından çıkarılan kahvenin ağırlığı arasındaki farktır. Toplam tutma 1 gramdan azdır. Birkaç doz öğütüldükten sonra, tutma, öğütücünün kesici bıçaklarının kenarlarında, öğütme oluğunda, kesici bıçaklar arasında vb. tuttuğu miktardır. Öğütme yolunda tutulan herhangi bir şey. Bu, tek dozlu öğütücülerde önemli bir ölçüdür çünkü mümkün olan en iyi lezzeti elde etmek için mümkün olduğu kadar az kayıp sağlamak önemlidir. Öğütme yolunda kalan kahve, çektiğiniz bir sonraki öğütme için zeminde son bulacaktır. Özellikler ve Teknik Bilgiler: Standart olarak İtalyan yapımı ItalMill 64mm paslanmaz çelik düz dişlilere sahiptir. Mazzer Super Jolly standart veya SSP Red Speed dişliler ile değiştirilebilmektedir ve kullanıcıya esneklik sağlamaktır. DF64, 58 mm gıda temasına uygun dozlama kabı ile birlikte gelmektedir. 58 mm portafiltreler ile uyumludur. Portafilteriniz 58mm değilse, dozajlama kabını kullanmak önerilir. Dozaj kabına veya doğrudan portafiltreye dozlayabilirsiniz. Portafiltreye dozlama yaparken, kahve parçacıklarını etrafa dağılabilir. Bir dozlama hunisi kullanmanız önerilir. Güç: 250 Watt , 220V Ağırlık: 7,5 kg Ölçüler: 25cm Uzunluk, 13.2 cm Genişlik, 30.5cm Yükselik 45 saniye sonra otomatik durma Körük haznesi kapasitesi: 50 gram Kutu İçeriği: Körük hunisi ve dozlama kabı ile birlikte gelir Garanti: 2 yıl Özellik Detayları Renk Beyaz Dişli Standart Dişli Dişli SSP Red Speed Dişli (Multipurpose) Dişli SSP Red Speed Dişli (Espresso) Dişli SSP Red Speed Dişli (Filter Brewing)

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4642471
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi07 Ekim
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalHobicadde5.0 /5
FATİH GÜZELDÜLGER
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar