banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
İlaç Saklama Kabı
İlaç Saklama Kabı
İlaç Saklama Kabı

İlaç Saklama Kabı

kurumsalPeanelife5.0/5SIFIRGarantiliwarranty106Ücretsiz kargoKredi Kartı9 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NordMende İlaç Kabı 7 Bölmeli Kullanmanız gereken ilaçlarınızı saklayabileceğiniz ve düzenli olarak almanız gereken ileçların hijyen olarak saklanmasına yarayan 7 bölmeli ilaç saklama kutusu. NordMende 7 farklı bölmeden oluşan Haftalık İlaç Kutusu. Günlere ayrılmış bölmeler sayesinde, ilacınızın gününü aksatmadan rahatlıkla sağlığınızı kontrol altına alabilirsiniz. Kolayca doldurabilir ve içinden kolayca ilaç alınabilir. Şeffaf kapaklı tasarımı ile içindeki görebilirsiniz. Kompakt boyutu ile çantanıza ya da cebinize sığacak. Ürün Özellikleri: Haftanın 7 günü için 7 ayrı bölmesi bulunmaktadır. Kutunun etrafında haftanın 7 günü yazmaktadır. Bu sayede hangi gün ilacınızı içmeniz gerektiğini kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Ürün Ölçüsü: Çap: 10,5 cm Yükseklik: 2,5 cm Paket İçeriği: 1 Adet 7 Bölmeli İlaç Kutusu Renk stoklara göre gönderilir.

İlan No 2652053
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi21 Şubat
SKU4523065891032
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Bursa
Satıcı Bilgileri
kurumsalPeanelife5.0 /5
Nimet Çoban
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar