banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Intex Şeffaf Desenli Çocuk Yüzme Simidi Gök Mavisi 61cm (59242)
Intex Şeffaf Desenli Çocuk Yüzme Simidi Gök Mavisi 61cm (59242)
Intex Şeffaf Desenli Çocuk Yüzme Simidi Gök Mavisi 61cm (59242)

Intex Şeffaf Desenli Çocuk Yüzme Simidi Gök Mavisi 61cm (59242)

kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0/5SIFIRwarranty218Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Intex Şeffaf Baskılı Desenli Simit 61 cm (59242) Havuzda eğlenmek için Şeffaf Yüzme Simitlerimizle suyun içinde keyifli zaman geçirin. Bu eğlenceli 61 cm çapındaki yüzme simidi, aile ve arkadaşların keyif alabileceği mükemmel bir yüzme halkasıdır. Bu sevimli yüzme simiti, çocuklarınızın sıcak bir günde suyun tadını çıkarmasının mükemmel bir yoludur. Bu yüzme simidini şişirin ve tüm yaz boyunca kullanıma hazır hale getirin! Özellikler: Şeffaf vinil üzerine basılmış 3 farklı desen içerir. Yaklaşık şişirilmiş boyutlar: 61cm çapındadır. 7ga vinil malzemeden yapılmıştır. Yaş grubu: 6-10 yaş arası çocuklar için uygundur. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

3878865
03 Haziran
SKUSIMIT.006-954707
1-2 gün içinde
Denizli
kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar