banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Apple iPhone X 64 GB

Apple  iPhone X 64 GB
Apple  iPhone X 64 GB
Apple  iPhone X 64 GB
Apple  iPhone X 64 GB
Apple  iPhone X 64 GB
Apple  iPhone X 64 GB

iPhone X 64 GB

kurumsalTamirhane İstanbul5.0/5İKİNCİ EL10.499Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
Aynı Ürünün Diğer İlanları (1)
Aynı marka, aynı model için daha fazla seçenek
kurumsalTamirhane İstanbul5.0/5 İKİNCİ EL12.993
İlan Bilgileri

TAMİRHANE İSTANBUL GÜVENCESİYLE İphone X 64 Gb Hafıza İster Siyah Renk İster Beyaz Renk Ürünün Güncel Resimleri Açıklama Kısmının Altındadır. Hiç Tamir Görmemiştir. Pil %80 Seviyededir. Face İd Aktiftir. 20 w Destekli Type-C Şarj Kablosu İle Gönderilecektir. Çalışmayan Hiçbir Aksamı Yoktur. Kırık Darbe Çatlak Yoktur. Tüm Hatlara Açık Dilediğiniz Gibi Kullanabilirsiniz. Gönül Rahatlığı İle Alıp Kullanabilirsiniz.

Kusursuz Kozmetik
Kullanım durumuAz kullanılmış
İlan No 4124781
GarantiYok
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi30 Temmuz

Türkiyeden alındı

Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalTamirhane İstanbul5.0 /5
Ali Özgür Türk
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Aynı Ürünün Diğer İlanlarındaki Soru & Cevaplar

Aynı ürünün birçok ilanı olabilir, merak edilenler ve cevapları işte burada! Bir göz atmak isteyebilirsin diye düşündük.
iPhone X 64 GBiPhone X 64 GBİKİNCİ EL12.993
  • "Ürün dediğiniz gibi hiç tamir görmemiş yazmışsınız doğru mudur Birde garantisi var mıdır "-Merhaba Evet Efendim Cihazda batarya Harici hiçbir değişen tamir edilen onarılan bir yer parça yoktur. Malesef Resmi Garanti Süresi Bitmiştir. Banayeni Üzerinden Satın Aldıgınız takdirde 14 gün boyunca bir sorun durumunda iade hakkınız vardır.Tamirhane İstanbul - 17 Şubat - Aynı gün içinde cevaplandı

Apple iPhone X 64 GB Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Ekran Yenileme Hızı60 Hz
SIM TürüNano
USB TürüLightning
Grafik İşlemcisi (GPU)3xApple GPU
Ön Kamera Video FPS Değeri30 fps
Video Kayıt Çözünürlüğü4K Ultra HD
Pil TürüLityum İyon
Arka Kamera Sayısı2 Kameralı
JiroskopEvet
HDREvet
NFCEvet
HoparlörStereo
Ekran YansıtmaEvet
BluetoothEvet
Ön Kamera Video ÇözünürlüğüFull HD
Wi-FiEvet
BarometreEvet
Gövde MalzemesiCam
Hızlı ŞarjEvet
AkıllıEvet
Optik Görüntü SabitlemeEvet
GPSEvet
Yüz TanımaEvet
İvmeölçerEvet
DokunmatikEvet
Çentikli EkranEvet
Suya DayanıklıEvet
Kablosuz ŞarjEvet
ÇerçevesizEvet
Kulaklık BağlantısıLightning
Mobil Erişim Teknolojisi4G
Dahili Hafıza64 GB
Çekirdek Sayısı6
Video FPS Değeri60 fps
ChipsetA11 Bionic
Suya Dayanıklılık SeviyesiIPX7
RAM Kapasitesi3 GB
Bluetooth Versiyonu5.0
Çerçeve MalzemesiPaslanmaz Çelik
İşletim SistemiiOS
Ekran TeknolojisiOLED
Çıkış Yılı2017
İkinci Arka Kamera12 MP
Ön Kamera7 MP
Boyut143.6x70.9x7.7 mm
Ekran Parlaklık Değeri625 nits
Arka Kamera12 MP
Hızlı Şarj Gücü15 W
SeriiPhone X
SAR Değeri (Vücut)0.95 W/kg
Ekran Çözünürlüğü1125x2436 px
Ağırlık174 gr
Ekran Boyutu5.8 inç
Piksel Yoğunluğu458 PPI
Batarya Kapasitesi2716 mAh
SAR Değeri (Baş)0.92 W/kg
Ekran Gövde Oranı79.23%
Daha fazla özellik göster

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar
  • iPhone X 64 GB Banayeni ile keşfet

    İkinci El iPhone X 

    iPhone X Apple tarafından 2017 yılında piyasaya sürüldü. iPhone için devrim niteliğindeki yeniliklere imza atan bu model, gerek sıfırı gerek ikinci el seçeneği ile dünya genelinde büyük beğeni topladı. Ayrıca, Apple X kullanarak ilk kez bir iPhone’u Roma rakamıyla adlandırmış oldu.

    Apple’ın onuncu yıla özel olarak ürettiği iPhone X, home tuşunun tamamen kaldırıldığı ilk tam ekran iPhone olarak tarihe geçti. Telefonun ön yüzünü neredeyse tamamen kaplayan ekranda, tüm renklerin muhteşem görünmesini sağlayan ve üst düzey bir siyah performansı veren OLED teknolojisi tercih edildi.

    iPhone X 64 GB, 256 GB olarak iki farklı depolama alanı seçeneğine sahip. iPhone X 64 GB ikinci el ürünleri sıklıkla tercih edilen seçeneklerden biri oluyor. 5.8 inç ekran boyutu olan ikinci el iPhone X iki ayrı renk seçeneğiyle geliyor.

    Home butonunun kaldırılmasının tek avantajı ekranın büyümesi değil. iPhone X’le gelen iOS sürümü de buton yerine ekrandan daha iyi yararlanacak şekilde tasarlandı. Böylece hızlı ve akıcı hareketlerle doğal ve sezgisel bir şekilde menüde gezmek mümkün hale geliyor. Örneğin; herhangi bir yerden ana ekrana dönmek için ikinci el iPhone X ekranını aşağıdan yukarı kaydırmak yeterli oluyor.

    iPhone X Sevdiğiniz Tasarımı Baştan Yarattı 

    Kendinden önceki tüm iPhone’lardan epey farklı bir tasarımı olan iPhone 10’da home butonu olmaması sebebiyle Touch ID bulunmuyor. Ekranın içine gömülü bir parmak izi okuyucu da mevcut değil. Telefon, çok gelişmiş güvenlik özelliklerine sahip olan Face ID teknolojisini kullanıyor. Ekranın üst kısmındaki hoparlör ve ön kameranın oluşturduğu alan, telefonun tasarımına siyah bir çentik olarak yansıyor. iPhone serisindeki ilk çentik olan bu alan, yazılımsal olarak yok edilebiliyor. Tabii ekranın kullanılabilen alanı da biraz daha küçülmüş oluyor.

    Tasarımını sıra dışı ve sade olarak özetleyebileceğimiz ikinci el iPhone X renkleri biraz sınırlı. Apple iPhone X’te, önceki modellerde olduğu kadar geniş renk seçeneği sunmuyor. iPhone X Silver, Space Gray renkleriyle ciddi bir havaya sahip. Biri gümüş rengi, diğeri ise uzay grisi olarak çevrilebilecek olan modeller şık ve premium stilinize uyum sağlıyor. Farklı renk seçeneklerini tercih edenler ise istedikleri renkteki kılıflarla ikinci el iPhone X ürününü kişiselleştirebiliyor.

    Yeni iPhone’ların çıkmasıyla iPhone X fiyat açısından nispeten uygun hâle geldi. iPhone serisine hayran olanlar dışında, farklı bir tasarıma sahip olan bu iPhone’u deneyimlemek isteyen kullanıcılar da ikinci el iPhone X seçeneğine ilgi gösteriyor. Bu da, iPhone x ikinci el fiyat seçeneklerini cazip hale getiriyor.

    Göze Hitap Eden iPhone X Ekranı 

    Super Retina HD iPhone X ekranı OLED panel kalitesiyle birleşince ortaya hem göz sağlığına son derece uygun hem de profesyonel uğraşlarda dahi işinize yarayacak renk doğruluğunda bir ekran çıktı. Diamond PenTile piksel düzenine sahip olan panel Apple’ın bir miktar kenar yumuşatma yapması ile standart OLED’lerden farklı, eşsiz bir görünüme kavuştu. Bu yüzden iPhone X ekranı, Retina kalitesini sonuna kadar hissettiren ekranlardan biri.

    iPhone X ekran boyutu 5.8 inç büyüklüğünde ve 625 cd/m2 maksimum parlaklığa sahip. Dolby Vision’ı destekleyen HDR ekran, HDR10 ile birlikte fotoğraf ve videoların muhteşem görünmesini sağlıyor. Ayrıca iPhone X ikinci el renk seçenekleri açısından da çok geniş bir ekran performansı sunuyor. Böylece telefonunuzda film izlerken renklerin ve detayların tadına varabilirsiniz.

    İkinci el iPhone X cihazlarında kullanılan True Tone özelliği de renk sıcaklığını ortam ışığına göre otomatik olarak ayarlayarak renkleri doğru algılamanızı sağlıyor. Böylece özellikle beyaz renklerde gerçekçi bir görüntü ortaya çıkıyor. Diğer iPhone’larda da mevcut olan True Tone ikinci el iPhone X’te bariz bir şekilde daha iyi performans gösteriyor. Örneğin; bir önceki seride 6 adet ortam ışığı algılama kanalı varken iPhone X’te 10 adet mevcut.

    Dünyaya iPhone X Penceresinden Bakın

    2. el iPhone X, 7 MP’lik TrueDepth bir kameraya ve 12 MP’lik yeniden tasarlanmış arka kameraya sahip. Arka kamerada iki optik görüntü sabitleyici bulunuyor. Telefonda Touch ID yerine Face ID olduğu için kameranın önemi de artıyor. iPhone X’in 7 megapiksellik TrueDepth kamerası Face ID’in geniş renk yelpazesini doğru bir şekilde kaydetmesini sağlıyor. Bu da yüz tanıma özelliğini ve dolayısıyla cihazın güvenliğini oldukça ileri bir boyuta taşıyor.

    İkinci el Apple X tasarımlarına ait TrueDepth kameranın tek mahareti bu değil. Ön kamera, otomatik görüntü stabilizasyonu sayesinde alan derinliği sağlayarak Portre Modu’nu ön kameraya da taşıtmış oluyor. Yani, iPhone’un meşhur Portre Modu’nu kullanmak için bir tripoda ya da başkasının fotoğrafınızı çekmesine ihtiyacınız yok.

    İkinci el iPhone X cihazlarında geniş açılı kamera ƒ/1.8, telefoto kamera ise ƒ/2.4 diyafram açıklığına sahip. iPhone X’in yenilenen kamerası loş ışıkta bile hızlı otomatik netleme yapıyor ve daha iyi HDR fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. Yeni kameranın üstün performansı elbette video kayıt kalitesine de etki ediyor. iPhone X’inizle 60 f/s’ye kadar 4K video ve 240 f/s’ye kadar 1080P ağır çekim video çekebilirsiniz. Apple tarafından geliştirilen video kodlayıcısı iPhone X kamerasını yazılımsal olarak da üst seviyeye taşıyor.

    Telefonun güçlü kamerası, çok daha kaliteli fotoğraf ve videolar çekmenizi sağlıyor; fakat hayatınızdaki muhteşem anların hepsini cihazınızda tutmak için büyük bir depolama alanına sahip olmanız gerekiyor. Bu yüzden iPhone X 64 GB modelini tercih etmeniz halinde ek olarak farklı depolama alternatiflerine de ihtiyaç duyabilirsiniz.

    İkinci El iPhone X Teknik Özellikleri 

    iPhone X, altı çekirdekli CPU tasarımına sahip olan A11 Bionic’le donatıldı. Enerji verimliliği konusunda alanındaki liderlerden biri olan işlemci, gösterdiği performanstan da taviz vermiyor. iPhone X özellikleri arasında yer alan artırılmış gerçeklik ve yapay öğrenme, işlemcinin gelişmiş becerilerinden güç alıyor. Saniyede 600 milyara kadar işlem gerçekleştirebilen işlemci Face ID, Animoji ve diğer tüm özellikleri mümkün kılıyor.

    Satılık ikinci el iPhone X ürününün muhteşem kamerası, AR deneyimi için özel olarak geliştirildi. Kameraların hepsi ayrı ayrı kalibre edildi. Lenslerin hareket takibini doğru yapabilmesi için jiroskoplar ve ivmeölçerler yerleştirildi. Kameraların bu özellikleri büyük ölçüde çipsetteki CPU ve GPU ile gerçekleşiyor. GPU, 60 f/s’de kaliteli grafiklerin gösterilmesini sağlarken, görüntü sinyali işlemcisi ise gerçek zamanlı olarak ışık tahmini yapıyor.

    iPhone X batarya 2716 miliamper/saat değeri ile öne çıkıyor ve yarım saatte %50’ye kadar şarj edilebiliyor. Tek şarjla 13 saate kadar video oynatabilen ya da 60 saate kadar müzik çalabilen iPhone X pil sağlığına göre iyi performansa sahip. Donanımında herhangi bir arıza olmayan ve pili yeni değiştirilmiş olan ikinci el iPhone X, sıfır cihaza yakın bir performans gösterebiliyor. iPhone X ikinci el ürünlerinde yer alan sensörler ise şu şekilde:

    • Face ID

    • Barometre

    • Üç eksenli jiroskop

    • İvmeölçer

    • Yakınlık sensörü

    • Ortam ışığı sensörü

    iPhone X mi Yoksa iPhone 11 mi?

    Devrim noktasında yenilikçi olan iPhone 10 ile bir sonraki yıl çıkan iPhone modeli arasında tercih yapmakta zorlanıyorsanız işe kullanım önceliklerinizi sıralayarak başlayabilirsiniz. İkinci el iPhone X ve iPhone 11 karşılaştırması yapıldığında göze çarpan ilk şey ekran boyutu. iPhone X 5.8 inç iken 11. nesil iPhone 6.1 inç büyüklüğünde tasarlanıyor. 

    Kamera karşılaştırması yapılacak olursa, ikinci el iPhone 10’da bulunan telefoto, diğer modelde de bulunuyor. İşlemci nesli olarak, sonraki yıl çıkan iPhone daha üstün olsa da ekran kalitesi dikkate alınacak olursa ikinci el iPhone X’in daha yenilikçi olduğu söylenebilir. Birbirlerine göre farklı üstünlükleri olsa da biri LCD panel kullanırken, diğeri daha yeni olan OLED paneli kullanıyor. 

    iPhone X İkinci El Fiyatları 

    iPhone X ikinci el birçok ülkede yerel bir seviyede fiyatlandırılıyor. Bu, fiyatların o ülkenin alım gücüne göre nispeten daha uygun hâle gelmesini sağlıyor. iPhone X ne kadar gelişmiş özelliklere sahip olsa da, kendisinden sonra çıkan modellere göre oldukça uygun fiyata sahip. Bunun sebebi, “iPhone X ne zaman çıktı?” sorusunun cevabında yatıyor. Özellikle 2007’den bu yana raflarda bulunan ürünün bir alternatifi olarak ikinci el iPhone X fiyatları zaman geçtikçe düşüş gösteriyor. iPhone X en ucuz ikinci el tasarımları tercih ederek bütçenizi aşmadan gelişmiş cihaz özelliklerine sahip olabilirsiniz. Apple X ikinci el fiyatları ve özelliklerine ulaşmak için siz de seçeneklere göz atabilirsiniz.